Mit csináljak, ha mindenki ellenem van? Ekkora bűn, hogy akarok valamit kezdeni az életemmel?
Figyelt kérdés
Májusban született meg a kislányunk, a 4. félévet az egyetemen már nem kezdtem el. Két félévet passziváltattam, de már akkor is mindenki mondta, hogy hagyjam ott (a párom, a szüleim, családom).
Februárban szeretnék visszamenni, de ebben senki nem támogat. Nem azt mondják, hogy nem fognak segíteni, vigyázni a babára, hanem hogy nem értik, miért érzem szükségét ennek, meg pl. a vőlegényem mondja, hogy számára ez olyan, mintha nem bíznék benne, meg abban, hogy képes eltartani minket.
3 félévem lenne még, plusz utána a mesterképzés.
2017. szept. 20. 08:30
11/12 anonim válasza:
Szerintem simán. Enyém nincs egy eves, mégis levelezőn vagyok jelenleg mesterképzésen. Azt ajánlom, hogy kérdezz utána az egyetemen, mert lehet olyat kérni, hogy "egyéni tanrend". Emellett simán eltudod végezni az alapképzést, ráadásul nappali tagozaton. Furcsa, hogy a vőlegényed tiltakozik a tanulás ellen. Az enyém szorgalmazza, azt mondja, bármi történhet, ami miatt kieshet a keresete, igy nekem is legyen egy biztosabb alapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!