Baj lehet? Éjjel aludt babátok? A mi kisfiúnk 3 honapos! Egész éjjel csak "hánykolódott", a keze a szájában! Nagyon keveset aludt! Mi lehet? Már lázat mértem neki, de semmi!
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 08:05
1/8 anonim válasza:
Nálunk 3 hósan kezdődött a fogzás :( (fogak még nincsenek), ha most sajátított el egy új mozgást, pl. forgás attól is lehet, illetve már nem emlékszem pontosan, de itt körül van egy fejlődési ugrás
2/8 anonim válasza:
Nálunk sem aludt jól a kisfiam. Viszont már megfigyeltem, hogy teliholdkor nagyon nyűgös és nyugtalan. Tegnap telihold volt.
3/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. 15 hetesek vagyunk
4/8 anonim válasza:
Mi kivételesen nagyon-nagyon jól aludtunk. 8.5 hós.
Ez sem egyforma minden babánál.
Valóban lehet a fogzás és a fejlődési ugrás vagy mozgásfejlődés is a háttérben.
5/8 anonim válasza:
Mi is jól aludtunk, de nálatok lehet már a fogzás. A kisfiamnak 5,5 hónaposan jött ki az alsó két foga és kb 3-4 hónapos korától már mindig a szájában volt minden, amit be tudott venni, pelenka, keze, takaró, stb.
6/8 anonim válasza:
Nálunk borzalmas volt, alig aludt és akkor is nyöszörgött, óránként fent voltam. 4 hós
7/8 anonim válasza:
A mi éjszakánk sem volt túl jó, többször is felébredt, hajnalban szopizott, utána már velünk " aludt", dobálta magát 4 órától 5:30-ig az ágyban, aztán elbólintott, de 6:30-kor már kelt is és nem is tudtam visszaaltatni. Szerintem az is közrejátszott, hogy telihold volt.
8/8 anonim válasza:
Már tegnap is írtam egy hasonló kérdésre, hogy szerintem a telihold az oka. Legalábbis az én babám is nyugtalanabbul alszik ilyenkor, bár nem minden teliholdkor, de mondjuk minden harmadiknál bizotsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!