Koraszülött babát, miután hazahoztátok a kórházból, mikorra hívnátok a fotóst?
Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 00:50
21/24 anonim válasza:
Te ezt élvezed úgy látom, de akkor is az a véleményem, h a babának szeretet kell nem a b-tatás
22/24 A kérdező kommentje:
Kedves 50%-os, megköszönném, ha lepattannál a kérdésemről végre, mert akárhány választ írsz, töröltetem az összeset nyugi :)
Persze megértem, ha valaki a telefonos képekkel is megelégszik, de nekem speciel hányingerem van az ilyen "fészbúkra meg instára" való fotóktól. Ez is művészet komolyabb szinten, szóval nem véletlenül dolgozik egy hivatásos fotóművész milliós felszereléssel, mert ott minden számít: szín, mélység, kontraszt, milyen objektívet, beállítást, módot használ. Szóval 50%-os, ha neked fogalmad sincs a művészet szóról ás nem értékeled, hagyd békén aki igen, a műveletlenségedet és tudatlanságodat nem kell hülye kommentekkel leplezni, anélkül is megértettük, hogy neked ez nem tetszik :)
2017. szept. 18. 18:34
23/24 anonim válasza:
Attól mert más a véleményem, azt is tiszteletben kell tartani. Ha abban nyilvánul meg a műveletlenségem, hogy nem hívok fotóst a kisbabámhoz, ok. Nem azt mondtam, hogy a fotózás művészetét nem tartom szépnek, hanem azt, hogy a kisbabádnak nem hiszem, hogy hiányzik ilyen cécó.
24/24 anonim válasza:
Köszönöm szépen a felpontozást mindenkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!