Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert kelhet fel 11.5 honapos...

Miert kelhet fel 11.5 honapos fiam orditva ejszaka? Bovebben lent

Figyelt kérdés
A fiam amugy is rossz alvo de az elmult napokban mas idopontokba kel fel es uvolt.Szerintem nem a foga mert 1 pillanat alatt felul es uvolt hiaba simogatom,adom oda a cumijat.Nem keri elforditja a fejet es uvolt torka szakadtabol.Mellette alszok es nincs sotet vilagit a folyosom ejszakai feny.En lesem tudom nyugtatni, a parom jon be kiviszi a folyosora kicsit maszkal vele.Mindig rabeszel csinaljak neki tejet es azon le is nyugszik es vissza alszik.Lehet hogy ehes ejszaka?Eddig vegig aludta az ejszakat es nem evett ejszaka.Most ilyen idosen kezdjem el etetni??Jo tudom ha ehes akkor igen csak igy visszafele haladunk.Mivel igy is rossz alvo ez igy nem jon jol.Este 8 korul megissza a tejcsit es vegig alussza az ejszakat es 5-6 korul szokott kelni "reggelizni".Azon gondolkoztam lehet tapszert kellene cserelnem,lehet nem eleg laktato neki ejszakara??Nem szeretnem hozzaszoktatni hogy ejszaka felkeljen ilyen idosen mar enni.Ti mit adtok vacsira ilyen idosnek?Masnak is volt igy esetleg hogy sirva kelt igy?Minden tanacsot veszek,reggelre faradtabb vagyok mint amikor lefekszem.Nagyon keveset alszom igy napkozben semmi energiam.Ketszer fel orat alszik napkozben.8 foga van.Most johet a szemfog de ha fajna szerintem egesz ejszaka sirdogalna.Koszi a valaszokat elolre is!
2017. szept. 7. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én babám ezt akkor csinálja, ha jön a foga. Félálomban van, de visítva sír. Alig bírom megnyugtatni. Épp tegnap előtt volt ilyen éjszakánk. De ez csak egy-két éjjel szokott lenni, amíg át nem tör a foga. Amúgy ő is egy hang nélkül átalussza az éjszakát, de ilyenkor aztán van ám cirkusz, én is sokszor csak úgy tudom megnyugtatni és vissza altatni, ha adok neki tápszert.

10,5 hónapos.

2017. szept. 7. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Az éjszaka melyik részében kel fel?

Biztos, hogy ébren van?

Amíg nem írtad, hogy "rabeszel csinaljak neki tejet es azon le is nyugszik es vissza alszik", addig teljesen pavor nocturnusnak tűnt a dolog. bár így is.

2017. szept. 7. 11:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Az elmult napokban kelt ejfelkor,fel 7kor(tejcsi utan),ma mondjuk negyed 3kor.Valtozo.Fent van nem alszik kozben mert ul es all fel.Elegge tanacstalan vagyok de hatha elmul.Amugy ugy gondolna az ember ha eszik ejszaka hajnalban nem kel majd de ugyanugy felkel 5kor tejcsizni.
2017. szept. 7. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, az kimaradt, hogy nálunk a telibold is közre játszik a rossz alvásban. Ilyenkor mindig megébred sírva, ha ez fogzással párosul, akkor ajjajj...😩
2017. szept. 7. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!