8 honapos babamat miben altassam ejszaka? Bovebben lent
Angliaban laktok ? En elvezem a meleget:)
Nalunk is nagyon bemrlegszik a lakas, hosszu ujju bodyban, es 1 tog ( a vekony ) halozsakban van.
A tulmelegedes noveli a bolcsohalak kockazatat, nyiss ablakot, nalam
is tarva nyitva epp, hogy huljon.
Kislányom 7hónapos. Általában 23-25fok van a lakásban én egy vékony rugdalozót adok rá. 25fok felett csak egy hosszú ujjú bodyt.
Kislányom is mindig magára húzta vagy lerúgta magáról a takarót, így én azt csinálom, hogy benyomkodom jó erősen a rács és a matrac közé két oldalon, azóta nincs ilyen problémánk.
Erre valo a halozsak, telen 2.5 tog ala tipego vagybody, nyaron 1 tog, ala body.
Nyugi, a hidegtol nem lehet megfazni csak bakteriumtol / virustol.
Itthon is ilyen meleg van. És hétfőtől jön a kánikula és a trópusi éjszakák.
Szerintem 23-24 fok az a hőmérséklet még, amikor nem kell takaró.
Esetleg kelj fel, amikor hűvösödik az idő éjjel, és csukd be az ablakot és adj valamit a babára.
4: Az emberben és a teljes bőrfelületén is mikroflóra van baktériumokból, gombákból és vírusokból: szimbiózisban élünk velünk. Amikor lehűl a levegő, ezekből van, amelyik elpusztul, így a többi elszaporodik: puff neked, ott a baktérium, amitől beteg leszel.
Harmadikos tanagyag...
Body + pamut rugi, takaró dísznek.
Így alszik most a lányunk.
Már a vékonyabb hálózsák is sok volt neki rövid bodyval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!