Mit tegyek ha 6 honapos fiam felkel ejszaka kuszni? Bovebben lent
Figyelt kérdés
Eddig sem volt valami jo alvo.Nagyon eberen alszik felkel mindenre.De eddig legalabb visszaaludt ha odaadtam a kiesett cumit vagy megsimogattam egy kicsit.De az elmult napokban felkel olyan hajnali 2 es 6 korul de csak ugy felpattan nem forgolodik elotte vagy ilyesmi.Nagykezlabra all es lokdosi magat elolre ,jatszana.Ha olbe veszem nagyon sok ido mire vissza alszik,sokat kell ringatni.Mit tegyek hogy ne kellejen fel vagy hogy vissza aludjon.Sotet van,nem beszelek hozza.Persze ha hagynam egy ido utan megunna de utanna sirni kezd es felkolt mindenkit a hazban.Igy is alig aludtam mellette de most aztan faradtabb vagyok mint este amikor lefekudtem.A foga is jon mar kivan domborodva az inybol de szerintem meg nem torte at.Valami tanacs?2017. márc. 28. 13:00
1/7 anonim válasza:
Semmi, tul kell elni ezt az izgalmas idoszakot ami elottetek all!;) fogzas, mozgasfejlodes...
2/7 anonim válasza:
Ha ilyenkor ölbe veszed, akkor azzal azt tanítod neki, hogy éjszaka is nyugodtan fel lehet kelni és játszani. Én amíg nem kezd nyűgösködni, semmit sem csinálnék, aztán pedig az ágyikójában simogatva próbálnám elaltatni.
3/7 anonim válasza:
A másodiknak igaza van. Nem szabad megtanítani arra, hogy éjszaka fel lehet kelni játszani!
Viszont: lehet, hogy éhes. A családban volt erre példa. Felkelt a gyerek, elkezdett játszani, bökdöste a CD-lejátszót (de zenére se aludt el). Ekkor anyatejes volt még. Amint kapott tápszeres pótlást éjjel (amikor felkelt), azonnal visszaaludt evés után.
4/7 A kérdező kommentje:
O normal esetben vegig alussza az estet es csak reggel 7kor kel fel enni.Ha eddig jo volt igy nem szeretnem raszoktatni az ejszakai evesre.Ha hagyom sirni miutan kiszorakozza magat akkor sem a parom sem a lanyom nem tud aludni o pedig nem hagyja abba a sirast mig felnem veszem.Olyankor nem kell neki a cumi csak sir es fesziti magat.Hiaba simogatom .Ha csak forgolodna vissza tudnam altatni de az a gond hogy felkel es mint a puskagolyo kilovi magat negykezlab es nezi mit er el....
2017. márc. 28. 14:02
5/7 anonim válasza:
Ameddig nem nyűgös sír nem piszkálnám. Hagyd hogy visszaaludjon.
Ha kiveszed az esik le neki, hogy játék van.
6/7 anonim válasza:
De fel is ebred? Mert az enyem ezt almaban csinalta. Nem vettem fel, maximum megigazitottam.
7/7 anonim válasza:
Nekem is az alvajárás jutott először az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!