Meddig buknak a babák?
Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol, hogy 6 hónapos korra kinövik. A kisfiam néhány nap múlva lesz 6 hónapos, de még most is sokszor bukik. (tápszert pedig antirefluxosat használunk)A rendes tápszernél azért sokkal jobb. Most akkor aggódjak?2008. okt. 20. 16:48
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy aggódnod kellene, sok baba ilyenkor kezd el bukni. Mikor másznak, forgolódnak, mocorognak, felkavarják a gyomrukat, és buknak.
De azért persze kérdezd meg a doki véleményét, de nem hinném, hogy aggódnod kellene:-)
2/4 anonim válasza:
Mi is így voltunk.7-8 hó körül már nem kellett az AR-es táp.Nálunk igazi változás akkor volt,mikor több lett a napi bébiételadag.Kitartás:)
3/4 anonim válasza:
Ne aggódj, szerintem. Sokat bukik? Nem csak ha kicsit megbolygatod kaja után? Kis játék ilyesmi? Vagy nem büfizett eleget? Az én kicsim kb 6 - 6,5 hósan nőtte ki. És utána is lesz bukás még hébe-hóba. Most 9 hós a lányom és mára már nem igen van, de még sokszor, ha dugig, olyan mintha akarna kicsi visszajönni, de semmi. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyébként nem bukik vissza sokat, inkább csak sokszor, váratlanul visszalöttyen belőle. A gyümi, meg a főzi az nem jön vissza, esetleg csak akkor, ha nagyon sok teát vagy vizet iszik rá.Köszi mégegyszer is mindenkinek és jó babázást kívánok!
2008. okt. 20. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!