Kislányom 5,5 hónapos és nem fordul hasra és vissza. Mit csináljak? Nagyon le van maradva?
Figyelt kérdés
Azaz volt már,hogy sikerült kb. két hete egy párszor megfordult,de azóta semmi.Egyébként nagyon mozgékony, érdeklődő baba.2008. okt. 20. 16:17
1/5 anonim válasza:
Na aggódj, semmi baja a babádnak. Az én kislányom is megfordult hasról hátra 5 hónapos kora elött, de aztán két három hét kimaradt. Utána viszont ha kell ha nem forog hasról hátra, hátról hasra viszont csak hét hónapos kora óta. Most már nem egyszerű egy pelenkacsere sem, mert állandó forgésban van.
2/5 anonim válasza:
Ne aggódj 21 hetes a kislányom ő sem fordul meg teljesen bár volt amikor sikerült egyedül. Látta gyógytornász megnyugtatott semmi baja. Tudsz Neki segíteni úgy hogy megfordítod hasra és vissza, de erőltetni semmit nem szabad.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem 16 hetes a kislányom.Ma voltunk orvosi vizsgálaton és azt mondta az orvos,h határ eset,még nem baj de már át kéne neki fordulnia.Én is úgy tudtam,h 6 hónapos korukig kell megtanulniuk forogni.Vagy nem?
4/5 anonim válasza:
Ne haragudj de nektek nincs vedonotok? Nalunk pl. ezt is a vedono ellenorizte, minden 2 hetben jott es figyelte a babat.
5/5 anonim válasza:
20 hetesek vagyunk és nekünk se megy még.Ne aggódj minden gyerek másként fejlődik. Nekünk elég nagy súlyú és ezért megy majd nehezebben, legalábbis ezt mondta az orvos.De már próbálkozik.Előbb utóbb sikerül majd neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!