9,5 hónapos kislányom nem igazán tud mászni, Le van maradva?
Figyelt kérdés
Próbálkozik, de igazából csak a hasra terülésig müködik a dolog. (a lába nem követi a kezeit) igazából mindent késön csinált pl 6,5 hónaposan kezdett forgolódni és 8 hósan ült fel elöször magától.2010. okt. 18. 16:26
1/3 anonim válasza:
Lehet,hogy le van maradva másik babákhoz képest. De ha mindent későn csinált,akkor ne várd,hogy most egyszerre fog mindent csinálni. Az a fontos,hogy fejlődjön a saját üteme szerint. Ha baj lenne,akkor az orvos vagy a védőnő már szólt volna.
2/3 anonim válasza:
Nekem 10,5 hós a lányom és most kezd úgy ahogy mászni. Már áll, lépked a bútorok mellett, de a mászással még most ismerkedik. Szerintem, ha folyamatosan van fejlődés akkor nincs probléma. Legalábbis nekünk így mondta a doki. Ő is 8 hósan ült fel egyedül.
3/3 anonim válasza:
Az én kislányom bár egy hónappal fiatalabb, de ő sem mászik. Ő hátrafelé kúszik, de úgy nagyon gyorsan halad. Négykézlábra áll kintázik egy kicsit, majd vissza leül. Állni már áll megkapaszkodik, sőt már néha teljesen egyedül is áll. Mászni nem mászik és ahogy kinéz még egy jó darabig nem is fog szerintem. Ne aggódj egyszer majd csak fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!