Hogyan takarítsak, hogy ne legyen mindig koszos a babám?
Figyelt kérdés
9,5 hónapos,csak kúszik (próbál mászni is,még nem megy neki).Ebből adódóan mindig lent van a hasa és az alkarja a padlón.Minden nap porszívózok,felmosok,de egyszerűen minidg tiszta kosz a gyerek bodyja.A hasánál és az ujja.Ti hogyan csináljátok,hogy nem lesz koszos?
2010. máj. 26. 13:56
1/7 anonim válasza:
nem tudsz mit tenni, nem lehet óránként takarítani :) had szokja, edződik :) Én még mindig naponta 2x porszívózom és egyszer legalább felmosok, mivel az 1 éves fiam folyton a földön mászik. Így is látom, hogy néha összeszed szöszöket vagy koszos a keze, de ez van :) Később amikor a játszótéren mászik, rosszabb lesz :)
2010. máj. 26. 13:59
2/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem az a bajom,hogy maga a gyerek koszos lesz,mert nem nevelem bura alatt,nem zavar ha eszik egy kis koszt,kell az immunrendszerének.Az zavar,hogy úgy érzem,nem tudok takarítani és felesleges egyáltalán porszívóznom,mert semmi értelme nincs.Így is,úgy is koszos lesz.Ha valaki meglátná,biztos egyből arra gondolna,hogy rendetlen vagyok.
2010. máj. 26. 14:03
3/7 anonim válasza:
Te csúcs vagy! Én csak hetente 3x porszívózok és max. egyszer mosok fel. + néha a morzsaporszívóval felszedek ezt-azt, amit látok. Pedig a nagy 2,5 évesem is rendesen tesz a mocsok érdekében. :o) Itt nincs mit tenni! Ez egy ilyen időszak. Picit jobb lesz, ha már mászik és még jobb, ha már járogat.
Minden nap tiszta ruhát kap, ennyi. A kezét néha megmosom, mert azon is tapad minden, és ugye veszi a szájába...
Kerüljük a fehér, és egyéb világos felsőket, pedig van egy pár csini (nekem kislány).
:o)
2010. máj. 26. 14:06
4/7 anonim válasza:
Előttem írók nagyon jól leírták. Az első gyermekemnél én is minden másnap pórszívóztam, de most már feladtam. Erre senki nem készít fel a várandóság alatt. Nagyon nehéz magaddal megküzdeni e téren. De próbáld meg. Így csak feszült vagy és ez át fog hatni a gyerkőcre is. Hidd el senki nem látja a koszt. Nekem is többször lesült a képemről a bőr, de többen is megjegyezték, hogy milyen rend van itt. Magamban meg csak nevettem, hogy nem lát??? Szóval próbáld ne ezt észrevenni, hanem a babáddal játszani.
2010. máj. 26. 14:20
5/7 anonim válasza:
igen ilyen gondom nekem is van.Kisfiam 10,5 hos és kezd járkálni a butorok mellet de legtöbbször még mászik.
Minden nap porszivozok felmosok eleinte még fertötlenitetem is de nem látom értelmét mert olyan mintha nem csináltam volna semmit.Engem is dühit de nem sok mindent tudok ellene tenni.Mondjuk lehet hogy csak én látom koszosnak a házat.Volt nálunk tegnap a védönö és megjegyezete hogy ez az elsö ház aholt tiz orakkor akkora a rend hogy fél hogy összeken valamit.Viszont kisfiam tényleg mindig koszos aholl éri a padlot.Kiborito hogy takaritok egész nap mégis koszos a gyerek.
2010. máj. 26. 15:09
6/7 anonim válasza:
Mintha én írtam volna:) Hiába állapítom meg, hogy végre tisztaság van, jön a fiam, átmászik kétszer a lakáson, és olyan koszos a nadrágja, mintha valami putriban lenne:) Már nem is izgatom magam miatta, én is hetente háromszor porszívózok, egyszer mosok fel, mert a nedves parketta jobban vonzza a port. Panelban lakunk, már feladtam a harcot a porral szemben:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!