Normális, hogy ma majdnem elsírtam magam az alábbi híren?
Ne nézz túl sok híradót, az csak a negatívumokat adja le, a pozitívat ritkán. Egy éve dolgozom tv-nél, híradó stábban, konkrétan észrevettem magamon, hogy pesszimista lettem, mert napról napra csak azt nézni, hogy robbantás, gázolás, bomba, árvíz, halott emberek mindenhol, hát eléggé lehangoló. :D
Persze, ez fontos hír, meg Észak-Koreának újabban (oké, nem csak újabban) tényleg elment az esze, de igazából a 90-es években is volt egy ilyen hullám, hogy folyton a 3. vh-val rémisztgették a népet. Történnek azért jó dolgok is a világban, csak annak nincs akkora hírértéke. :)
Ezért nem kell híradót nézni.
Ezzel az erővel ki se lépjetek a házból.
Svájcban élek, az elmúlt évben 3 (plusz ez a koreais utóhatás) földrengés volt.
Nemrég Bondót másodszor is elöntötte a sárlavina, a hegyekben augusztusban lavinaveszély van, sziklaomlások random, akármikor, mégsem nyafogok, hogy úristen, a gyerek...
Annak semmi értelme, éljük a életünket, túrázunk, mászkálunk a hegyekben, nem arra gondolunk, hogy tuti most csap belénk ott fenn a villám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!