Máshol is rémálom a pelenkázás?
Figyelt kérdés
Miért ordít, visít, hisztériázik ilyenkor?! Egy éves a fiam, de minden egyes pelenkacsere egy rémálom! Abban a percben hogy leteszem, akárhova, azonnal "rohamot kap" ordít, dobálja magát és hasonlók :( Mintha kínoznák. Pedig semmi negatív élménye nem lehet ezzel kapcsolatban. Mit tehetnék? Néha komolyan a rosszullét fog el ha tudom pelenkázni kell, vagy öltöztetni, mert az ugyan ilyen szenvedés. Próbáltam már elterelni a figyelmét, de ilyenkor semmi nem érdekli. :(2010. máj. 26. 08:18
1/3 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet. 10 hós a babám. Ő se viseli a pelenkázást. Amíg leveszem a pelust tűri, aztán szabad popsival már szökik is. Ezután bekrémezni, ráadni a pelust kész háború. Az öltözéssel azért nincs gond, mert azt már az ölemben csinálom nem fekve. Én sem tudtam semmivel lekötni, ezért azt csinálom (biztos nem helyes, de nálam beválik) amivel alaphelyzetben nem engedem játszani (mobiltelefon, távirányító, anya színes nyaklánca) azt adom oda neki és így el van foglalva. Így egy picit könnyebb. Max egy kis cirkusz van utána, amikor el akarom venni tőle a "játékot".De mivel olyankor már nem kell hanyatt feküdnie könnyen odaadja és már megy is az útjára.
2/3 anonim válasza:
Ugyanez, vonyít, sír, mintha bántani akarnám. Legújabb, hogy már a kezét is emelgeti fel-le, meg elhúzza pl. a felső elől. Ami nekem beválik az a távírányító, mobiltelefon- na ezek érdekesebbek lesznek neki pár pillanat múlva. (Most nem tudom igaz-e , de egy rokonom azt mondta a fiúk nem igazán szeretnek öltözködni)
3/3 anonim válasza:
Próbáld ki az állva pelenkázást,szerintem azt nem bírja,hogy feküdni kell..ha ez sem segít,mond meg neki,hogy akkor marad a bili :D (csak azért merem mondani,hogy 1 évesen ezt már kipróbálhatod,mert anyukám engem is 1 évesen már biliztetett, tehát elég érett már rá,ettől függetlenül maradhat még a pelus ha tűri állva)
Vagy most jut eszembe:D...miért nem vesztek bugyipelust?Gyorsan kicseréled és kész is:)Lehúz felhúz és már mehet is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!