Masnak is "remalom" a pelenkazas? Hogy nyugtassam le?
KOszi a gyors valaszt! Jo ez a polipos hasonlat. :))
Probaltam mar jatekot adni a kezebe, de amikor leejti, vagy eldobja, akkor meg azutan vetodik, es kezdodik a forgolodas elorol... :P
Én ahogy fejlődött minden hónapban más trükköt dobtam be...ha valaki látott volna kivülről, úgy hogy nem tudja mit csinálok, már csini kis kényszerzubbonyban ülnék vhol:)))
Röfögtem, kattogtam a nyelvemmel, nyújtogattam mindenfelé a nyelvem, berregtem, brümmögtem stb..ez kb.6 hós koráig kitartott:))
Aztán mindig olyan érdekességeket kerestem, amiket biztos nem látott egész nap.
És a pelenkázó felett lévő zsiráfot sürgősen leszereltem, mert folyton arra akart gurulni:)
Most 1 éves múlt, már mondókázunk énekelünk neki (csak az köti le amiben egymás után ismétlődik ugyanaz a szó..hej duna duna duna, szól a duda duda duda pest buda buda buda stb:)))
Mi már 2 hónapja a földön cserélünk pelust. A pelenkázót nem is használom, mert nem győztem a kufirckodó lánykám után kapkodni. Minden leesett, mert lerúgta. Azóta nézegeti a szekrény fiókjait, az ágy kárpitját. Nyugodtan kibirom törölni a popsiját, bekrémezhetem, ráadhatom a rugit, inget, zoknit, stb.
Üdv. 9 hónapos lányka anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!