Miért döntöttetek úgy hogy csak 1 vagy akár 4-5 gyereket vállaltok?
Miért is ne mehetne bárki egyetemre ha akar és tesz érte? Ez nem a szülőkön múlik, ugyanis sok ember elvégzi az egyetemet nulla szülői támogatással, azaz megcsinálható!
Az már persze gáz, ha a szülő bármelyik gyerekét is jobban segíti mint a másikat de ez nem anyagi probléma. Mert ez igazságtalan.
Kedves 15 éves.
Az én legjobb barátnőm meg 32 éves, középiskola óta vagyunk baratnők. És ő azt mondja, a világ legjobb dolga egykének lenni. Soha nem hiányzott semmi az életéből.
Nekem van tesóm, de bár ne lenne...
Szóval ebben a kérdésben ne foglalj állást inkább.
Amúgy meg nem tesót szülünk a meglévő gyereknek, hanem még egy gyereket vállalunk, mert szeretnénk.
Nincs annál rosszabb, mint amikor valaki több gyereket vállal, mint amennyit bír. Csak mert "kell a testvér"....
Azért,mert a férjem is egyke, én is egyke, mindketten idősebb szülők egykéi (főleg a férjem:a szülei bőven 40 felett voltak,amikor lett nekik a férjem)
Ezért lett 3.
Mert nekik már elsőfokú unokatesóik sincsenek.
Másodfokú unokatesóból is csak 2 van nekik, az ország két szélső pontján.
Én már felnőtt egyke vagyok, csodalatos szülőkkel és mára teljesen rendben vagyok ezzel, de gyerekkent rettentően hianyzott egy testver. Nyadalaskor, kirandulaskor, mindig irigykedve néztem a testvereikkel jatszo gyerekeket, persze velem is baratkoztak, de érezhetően valami olyan szövetség volt
Köztük, amiről én csak fantazialni tudtam. A ferjem és a testvere között pedig annyira nagy a korkulonbseg, hogy ő is hasonlóan erzett.
Mi ezért két gyereket szerettünk volna, kettő is lett, két és fel év korkulonbseggel, a kicsi másfél éves kora óta nekünk sokkal könnyebb az eletunk, mint eggyel volt. Szuper társak. Remelem így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!