Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit van a babátok bébiszit...

Mennyit van a babátok bébiszitterrel egy nap, héten?

Figyelt kérdés

Amig az apja dolgozik vagy ha együtt mentek valahova vacsi, mozi stb.

Nálunk kb napi 3-4 óra hogyha elmegyek vásárolni, találkozom a barátnőimmel (vásárlás, mozi, ebéd stb) vagy ügyeket intézek.

Most hétvégén lesz nélkülünk 1 éjszakát, elmegyünk hegyetmászni.

Anyós teljesen kivan, hogy hogy képzelem ezt a gyerek nem is tudja ki az anyja stb.

4 hónapos a baba ha nagyobb lesz majd jön velem, de a 40 fokban nem akarom hurcolni magammal meg annyira utál a hordozóban lenni, nem kínzom ezzel.

Másnál ez hogy van?

Írjátok a baba korát is kérlek.

2017. aug. 24. 15:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Jol egymásra talaltak. Zsák a foltját.
2017. aug. 25. 13:54
 22/27 anonim ***** válasza:
7%
Úgy értettem, hogy neki még akkor is van munkája itthon, el kell mennie intézkedni munkaügyben. Elég szegényes a fantáziád, ha csak arra tudsz gondolni, hogy leül meccset nézni :D
2017. aug. 25. 14:30
 23/27 anonim ***** válasza:
69%

22, nem tetted vonzóbbá. :)

Teljesen mindegy az ok, ha az eredmény ugyanaz: nem lehet rá számítani, mint apa. Ezen az se változtat, hogy mennyit lapátol így haza.

2017. aug. 25. 14:46
 24/27 anonim ***** válasza:
97%
Mindig babával járok vásárolni, és ebédelni is itthon szoktam. Barátnőimhez felváltva járkálunk, mozizni nem szoktam napi szinten, ügyeket intézni is úgy szoktam, hogy viszem a babát. Ettől még nem vagyok mackónadrágos ősanya, adok magamra, van életem a baba mellett is. Tudod a között, amit te csinálsz és az "ősanya" között létezik átmenet. Másrészt meg az lenne a normális, természetes, hogy egy anya az ideje nagy részét a csecsemő mellett tölti, és nem értem, miért kell erre ilyen lenéző jelzőket használni. Aki így vélekedik az anyaságról, annak nagyon sajnálom a gyerekét. Üdv a 21. században, ahol ha magad szeretnél gondoskodni a saját gyerekedről, akkor macinacis ősanya vagy.
2017. aug. 25. 14:55
 25/27 anonim ***** válasza:
94%
Szóval te kelsz hozzá éjjel? Hogyhogy nem a bébiszitter?
2017. aug. 25. 15:09
 26/27 anonim ***** válasza:
85%

En csak azt nem ertem, hogy minek tesz fel ide valaki ugy kerdest, hogy tudja, hogy ugyis azt csinal, amit akar.

De! Kedves kerdezo!!

Hozzank nem jar bebicsosz es nem csaladtag. Ferjemmel ketten vigyazunk a babamkra, hiszen magunknak szultuk, nem bebicsosznek. Akkor takaritok, mikor ketten vagyunk a babammal. Nem napi szinten, hanem kidolgoztam egy rendszert es fenntartjuk a rendet, portorles heti egyszer van. A heten oszi nagytakaritast tartottunk, mert jonnek hozzank sogoromek hivatalos babalatogatoba es azt akartam, hogy minden ragyogjon, hiszen ok is mindig kitesznek magukert. Gulyaslevest fozunk bogracsba es sogornom sut palacsintat hazi turoval es hazi kakaoval. Isteni lesz!! Holnapra pedig a paradicsom leves + krumplis teszta kombot kivantam meg, igy azt fozok, kb egy ora alatt megvan takaritassal, mindennel egyutt. En nem vagyok egy mackonadragos, lestrapalt anyuka. Havonta egyszer szepsegszalonba jarok, mindennap setalok es futok vegyesen babakocsistul plusz baba-mama tornazunk itthon es neha tancolni tanulok a babammal. Van egy terdgatyam, egy fekete trikom itthonra, egy feher terdgatyam es egy feher, les polom itthonra (most ses a meretem, de ezt szeretem, mert le tudom csusztatni a vallamon), ket rovidgatyam es egy melegitom, de tobbnyire ferjem regi, rendorsegi poloiba vagyok itthon. En kerdeztem, zavarja-e, azt mondta nem, o igy is szeret. Az utcai ruhaimat nem veszem fel itthonra. Amugy is kertben stb dolgozunk, koszosak, izzadtak leszunk. En nem rohangalok targyalasokra, hanem a gyerekemmel vagyok. Persze nem a tipikus osanyakhoz tartozom, tanulok estin, hogy ne csak az Egyszer egy kiralyfi tetozze a napomat, de azert, amit te irsz, az tulzas!!

A bebicsosznek szulted a gyerekedet vagy magadnak?

Mert, ha havi egyszer vigyaz ra a nagyszulo, tok okes a tortenet, de hetente par ora?? Az sok! Mi nalunk ugy van, hogy elore leegyeztetjuk, hogy adott honapban hova mennenk most egy ejszakat van anyueknal, egy ejszakat nagyimeknal. 4-en eskuvore megyunk, 20-an pedig evfordulonk lesz. De a tobbit ketten oldjuk meg pl, ha futni szeretnek a kutyammal, nem hivok bebicsoszt, ott a ferjem. A havi egy, max ket alkalom belefer na de heti tobb alkalom. Kicsit santit nekem ez a tortenet, megint egy osszeugrasztos kerdes, node a velememyem leirtam...kedves nem lehetek mackonadragos, targyalasokra rohangalos anyuka, aki erzi, hogy nem jo, amit csinal, kulonben nem erdekelne a tobbseg velemenye.

2017. aug. 25. 20:51
 27/27 anonim ***** válasza:
85%
Ugye ha dolgozol a 4 hós mellett, csedet nem kapsz? Vagy kell a csalás a megélhetéshez, kamuka?
2017. aug. 25. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!