Mennyit van a babátok bébiszitterrel egy nap, héten?
Amig az apja dolgozik vagy ha együtt mentek valahova vacsi, mozi stb.
Nálunk kb napi 3-4 óra hogyha elmegyek vásárolni, találkozom a barátnőimmel (vásárlás, mozi, ebéd stb) vagy ügyeket intézek.
Most hétvégén lesz nélkülünk 1 éjszakát, elmegyünk hegyetmászni.
Anyós teljesen kivan, hogy hogy képzelem ezt a gyerek nem is tudja ki az anyja stb.
4 hónapos a baba ha nagyobb lesz majd jön velem, de a 40 fokban nem akarom hurcolni magammal meg annyira utál a hordozóban lenni, nem kínzom ezzel.
Másnál ez hogy van?
Írjátok a baba korát is kérlek.
Nekem már 2,5 éves a lányom, de ennyit nekem is simán van bébiszitterrel, sőt, ha az apja hazaér, a bébiszitter akkor sem megy el általában, amíg én haza nem érek, mivel az, hogy a párom hazaér az a gyerek felügyelete szempontjából semmit sem jelent.
Bölcsis nem volt a lányom, de most kezdi majd az ovit és valószínű, hogy sokszor oda is a bébiszitter fog menni érte.
Szerintem ha te nem érzed soknak, akkor nem sok. Nálunk még a saját anyám is kiakadt. Mondtam neki, hogy jöhet bármikor vigyázni a gyerekre, de ha nem tud, akkor ne szóljon bele abba, hogyan oldjuk meg. 1 éves kora előtt is dolgoztam, pont ilyen beosztásban (délután 5 órát), tehát akkor is volt ennyit a bébiszitterrel. Szereti a lányomat és ő is a bébiszittert. Nagyon jól elvannak, egy fiatal lány, van hogy még a munkahelyemre is eljönnek. Meglepő, de tudja így is hogy ki az anyja :D
Tavasszal múlt három éves, bő egy éve van bébiszitterünk. Alkalomadtán 3-5 órát van vele, illetve heti egyszer ő megy érte bölcsődébe, akkor nem kell rohannunk a munkából.
Változó a gyakoriság, heti 1-2 alkalom általában. Ha nagyon fáradtak vagyunk, akkor csinálnak házon kívül programot (játszóház, játszótér, stb), mi meg alszunk, mint a bunda - vagy egyszerűen korábban le tudunk feküdni.
Szerencsénk van, mert nagyon jó természetű gyerek. A vidéken élő nagyszüleinél nagyon szeret lenni, ott akár két hétig is elvan. Ez utóbbi mindenkinek tökéletes megoldás. Mi kicsit pihenünk, a nagyszülők végre "megkaparintják" az egy szem unokájukat, neki pedig a hátsója is ki van nyalva ilyenkor. Picit kövérebben kapjuk vissza, de a színe is jobb és hetekig meséli a sok élményt.
A bébiszitter családtag. Ez kimaradt.
Saját cégünk van és a páromnak mellette munkahelye, ezzel vannak ügyek. Erre elmegy napi 2-3 óra. És heti 2-3x szükségem van kikapcsolódásra a baba+ háztartás+ munka mellett. Mivel kb napi szinten targyalok és járok emberek közé nem lehetek egy mackónacis, lestrapált anyuka.
Napi 1,5 óra babázás után (mert amit vele töltesz ~3-mat,annak a felét még simán átalussza egy 4 hónapos) neki kell a plusz kikapcs... :D
Ennél jobban nem is tudtad volna túltolni a trollkodást, főleg hogy még a mackónacis csontot is bedobtad...
Hidd el, sokan inkább viselnek mackónacit, de a gyerekükkel vannak. Elrepül ez az idő, és utána hiába sírod vissza. ;)
21-2 órát vagyok vele. :)
Éjjel én kelek hozzá termeszetesen és amikor tavol vagyok akkor többnyire alszik.
De képzeld ha otthon vagyok sem mackónaciban, kócodon, zsíros hajjal, vilagfájdalommal várom haza a parom, hogy végre kiszaladjak WC-re.
Nekem ez a fura, mikor látom ezeket az ősanyákat.
"az, hogy a párom hazaér az a gyerek felügyelete szempontjából semmit sem jelent."
Érdekes párod lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!