Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit van a babátok bébiszit...

Mennyit van a babátok bébiszitterrel egy nap, héten?

Figyelt kérdés

Amig az apja dolgozik vagy ha együtt mentek valahova vacsi, mozi stb.

Nálunk kb napi 3-4 óra hogyha elmegyek vásárolni, találkozom a barátnőimmel (vásárlás, mozi, ebéd stb) vagy ügyeket intézek.

Most hétvégén lesz nélkülünk 1 éjszakát, elmegyünk hegyetmászni.

Anyós teljesen kivan, hogy hogy képzelem ezt a gyerek nem is tudja ki az anyja stb.

4 hónapos a baba ha nagyobb lesz majd jön velem, de a 40 fokban nem akarom hurcolni magammal meg annyira utál a hordozóban lenni, nem kínzom ezzel.

Másnál ez hogy van?

Írjátok a baba korát is kérlek.

2017. aug. 24. 15:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
15%

Nekem már 2,5 éves a lányom, de ennyit nekem is simán van bébiszitterrel, sőt, ha az apja hazaér, a bébiszitter akkor sem megy el általában, amíg én haza nem érek, mivel az, hogy a párom hazaér az a gyerek felügyelete szempontjából semmit sem jelent.

Bölcsis nem volt a lányom, de most kezdi majd az ovit és valószínű, hogy sokszor oda is a bébiszitter fog menni érte.

Szerintem ha te nem érzed soknak, akkor nem sok. Nálunk még a saját anyám is kiakadt. Mondtam neki, hogy jöhet bármikor vigyázni a gyerekre, de ha nem tud, akkor ne szóljon bele abba, hogyan oldjuk meg. 1 éves kora előtt is dolgoztam, pont ilyen beosztásban (délután 5 órát), tehát akkor is volt ennyit a bébiszitterrel. Szereti a lányomat és ő is a bébiszittert. Nagyon jól elvannak, egy fiatal lány, van hogy még a munkahelyemre is eljönnek. Meglepő, de tudja így is hogy ki az anyja :D

2017. aug. 24. 17:55
 12/27 anonim ***** válasza:
10%

Tavasszal múlt három éves, bő egy éve van bébiszitterünk. Alkalomadtán 3-5 órát van vele, illetve heti egyszer ő megy érte bölcsődébe, akkor nem kell rohannunk a munkából.

Változó a gyakoriság, heti 1-2 alkalom általában. Ha nagyon fáradtak vagyunk, akkor csinálnak házon kívül programot (játszóház, játszótér, stb), mi meg alszunk, mint a bunda - vagy egyszerűen korábban le tudunk feküdni.

Szerencsénk van, mert nagyon jó természetű gyerek. A vidéken élő nagyszüleinél nagyon szeret lenni, ott akár két hétig is elvan. Ez utóbbi mindenkinek tökéletes megoldás. Mi kicsit pihenünk, a nagyszülők végre "megkaparintják" az egy szem unokájukat, neki pedig a hátsója is ki van nyalva ilyenkor. Picit kövérebben kapjuk vissza, de a színe is jobb és hetekig meséli a sok élményt.

2017. aug. 24. 19:24
 13/27 A kérdező kommentje:

A bébiszitter családtag. Ez kimaradt.

Saját cégünk van és a páromnak mellette munkahelye, ezzel vannak ügyek. Erre elmegy napi 2-3 óra. És heti 2-3x szükségem van kikapcsolódásra a baba+ háztartás+ munka mellett. Mivel kb napi szinten targyalok és járok emberek közé nem lehetek egy mackónacis, lestrapált anyuka.

2017. aug. 24. 19:55
 14/27 anonim ***** válasza:
97%

Napi 1,5 óra babázás után (mert amit vele töltesz ~3-mat,annak a felét még simán átalussza egy 4 hónapos) neki kell a plusz kikapcs... :D

Ennél jobban nem is tudtad volna túltolni a trollkodást, főleg hogy még a mackónacis csontot is bedobtad...

Hidd el, sokan inkább viselnek mackónacit, de a gyerekükkel vannak. Elrepül ez az idő, és utána hiába sírod vissza. ;)

2017. aug. 24. 20:48
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
Sosem ertettem, hogy tud valaki ennyire unatkozni:))
2017. aug. 24. 21:01
 16/27 A kérdező kommentje:

21-2 órát vagyok vele. :)

Éjjel én kelek hozzá termeszetesen és amikor tavol vagyok akkor többnyire alszik.

De képzeld ha otthon vagyok sem mackónaciban, kócodon, zsíros hajjal, vilagfájdalommal várom haza a parom, hogy végre kiszaladjak WC-re.

Nekem ez a fura, mikor látom ezeket az ősanyákat.

2017. aug. 24. 21:03
 17/27 anonim ***** válasza:
89%
És hol látod ezeket az ősanyákat? Mert én sok anyukával találkozom, akiknek van legalább 2 gyerekük bébiszitter nélkül és mind csinos. Ne legyél már elájulva magadtól. Van egy 4 hónapos babád, akitől menekülsz napi 3-4 órára.
2017. aug. 24. 21:12
 18/27 anonim ***** válasza:
97%
Van olyan lany ismerősöm aki egyedül van a kislányával. Családja nincs, szülei meghaltak, a párja otthagyta terhesen. O max akkor fogad bébiszittert amikor nem tud a munka miatt elmenni a lanyaert az oviba, vagy reggel korabban kezd a munkahelyen, mint ahogy nyit az ovi. Hat ez normalis. Nala igy van. Te dolgod hogy csinálod, mert en aztan pont leszarom hogy éltek, de nalunk is ugy van mint sok másnál.. Anyos, anyukám a babával ha nekem fontos a dolgom. Pl. orvos vagy valami hivatalos van, de nem baratnozes. Sztem kicsit fura vagy. Hja es nem vagyok macinacis osanya..:) kicsit sem, de szorult belem nemi jo érzés es ossze tudom ugy szervezni a napomat, hogy a gyereknek ne kelljen hiányt szenvednie miattam. Hat nalunk igy van.
2017. aug. 25. 00:43
 19/27 anonim ***** válasza:
:D
2017. aug. 25. 08:43
 20/27 jafnrétti ***** válasza:
86%

"az, hogy a párom hazaér az a gyerek felügyelete szempontjából semmit sem jelent."

Érdekes párod lehet :D

2017. aug. 25. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!