Mennyi idő alatt szokott át a babátok a a ti által főzött ennivalora?
Az első gyerek üvegeset kapott, nem láttam értelmét annak,hogy köpetnyivel órákig pepecseljek aztán kb 3 falat és ennyi volt + fene válogatós volt már akkor is. Az üvegeset meg csak úgy ette (oké ha marha jó napja volt akkor egy étkezésre egy kis üveg felét megette). Amikor meg már ugyan azokat ehette amiket mi akkor már azt kapott, gond nem volt abból is megette a kis minimális mennyiséget.
A második gyerek egy zaba gép volt, a bankszámlánkat nullázta volna le az üveges kajákkal mert 6 hónapos kezdtük a hozzátáplálást,de egy kis üveg kevés volt 1 étkezésre..így neki főztem és ő minden kutyulmányt megevett gond nélkül.
3 gyerek van,de szerencsére egyiknél se volt gond a pépesből darabosra átállásnál,vannak akiknél viszont ez nem így van.
Azért javasolta a doki,mert születése után mütötték vékonybéllel. Hiányzik neki egy szakasz belöle és az üveges bébiételek könnyebben emészthetöek.
Eddig az univernek ette a 6hostol valokat.
Most váltottam neki az univer és kecskeméti 8hosra. Lehet az is a gond,hogy ezek már ujjabb izek. Pl a multhéten kapott kecskeméti alma öszi husosat 8hotol azt egy az egybe megette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!