Mikortol aludt egyszer a babatok?
Figyelt kérdés
Mikor vezettetek be hogy eleg neki egyszer aludni ebed utan?2017. aug. 15. 09:34
1/8 anonim válasza:
1 éves korától.
Ő vezette be magának, 2 alvástól még éjfélkor is fent volt néha. Elején nehéz volt húzni este 8-9ig az ébrenlétet de hamar hozzászokott 1-2 hét alatt.
2/8 anonim válasza:
10 hós korától. Mikor megtanult mászni, már nem volt hajlandó délelőtt aludni. Így kicsit csaltam az ebéddel (előre hoztam 11:30ra) mert láthatóan már fáradt volt. A vacsi a fürdls és a fektetés is előre került egy félórával kb. Igazodtam a gyerekhez.
3/8 anonim válasza:
10 hónapos korától 1szer alszik a lányom. De nem ebéd után, hanem délelőtt alszik 2 órát. Így este 8ig bírja. Ha délután alszik, akkor 10-11ig pörög.
Tegnap pl. fél 7kor kelt, 8kor már visszaaludt, 10ig. Este fél 8kor aludt el.
Ma 7kor kelt, még ébren van. Már álmos, de nem tudom, mikor fog elaludni.
4/8 anonim válasza:
14 hónaposan kezdett átállni, nem mi találtuk ki. Eleve szerintem nem is lehet erőltetni.
5/8 anonim válasza:
19 hónaposan. Nem aludt el délelőtt és simán kibírta ebédig.
6/8 anonim válasza:
kb 5 hós korától. 8:30-9:00 közt kel, 12:00 körül alszik el, van, hogy 1,5, van, hogy 3 órát alszik. Ha csak 1,5et, akkor nagyon hisztis, olyankor 5-6 körül elaltatom egy 20-30 percre (de ez ritka), ha 2,5-3 órát, akkor olyan 21:30 körül alszik el
7/8 anonim válasza:
Kb 14 hós korától. 6 körül ébred,10-12 ig vagy 11-13ig alszik. Este 20-21 közt alszik el.
8/8 anonim válasza:
Bevezettük? Érdekes lenne...ő állt át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!