Miért sír feszeng a 10hetes babám mikor pukizik? Nem is alszik, állandóan fel kell rá. Én semmi puffasztót nem eszem, sőt tej diétán vagyok. Mit tehetnék vele? Anyatejes.
Nem mindenkinek válik be az angol víz. Nekünk se. Én Espumisant adok neki, és hason alszik már jó ideje, az is a hasijának. Egyébként meg tornáztasd, a két lábád szépen óvatosan nyomd a pocijához, illetve maszírozd az órajárásával egyezően a hasát. A puki valóban jó ha kijön, de ez lehet fájdalmas is, hiszen előtte görcsölhet a hasa. Ne aggódj, majd kinövi egyszer. A lányom 4 hónapos, elhagytam az espumisant, de most újra adom neki, mert észrevettem, hogy ő is felkel a pukira, és nagyon nyöszörög is, tehát még nem nőtte ki a hasfájást. Ha esetleg zöldes a kakija, akkor túl van etetve, az is megviselheti, akkor egy kicsit kevesebbet szopizzon.
Az ölben altatás helyett inkább tedd hasra, simizd a hátát, ettől is megnyugodhat, illetve ha kézben tartod, akkor hason fektesd hason a kezedben és közben maszirozd a pociját.
Más most így nem jut eszembe hirtelen...szerintem ezektől javulhat a helyzet. Ja! Van még a szélcső is, ami még jobban segíti a puki gyors távozását, de úgy tudom, ahhoz hozzá lehet szokni, ezért én pl. azt nem próbáltam ki, inkább lázmérőztem párszor, de azt sem rendszeresen.
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de nálunk az első három hónap ilyen volt hiába adtunk neki espumisant vagy infacolt semmi sem használt. Már szinte semmit sem mertem enni.
Csak az idő segített a hasfájásán 3 hónapos kora óta egyáltalán nem fáj a hasa.
16 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!