Kinek dolgozik sokat a párja? És a sok munka után segít bármiben? Nekem mi lenne a dolgom?
Az én párom vállalkozó. Így általában napi 10-12 órát dolgozik. Ritkán van, hogy csak 8 órát. Hétvégén pedig majdnem mindíg itthon van. (néha kell csak bemennie a céghez).
Szerintetek ezek után mennyi segítséget várhatnék el tőle? Mert most úgy állunk, hogy 8 hós kislányunk körül max a felvigyázást végzi el. És sokszor akkor is ideges, mert a manó sír, mert engem akar. Meg szombatonként eljárunk közösen babaúszásra. Ott is rám akarta sózni az egészet, de mostanában nem hagytam neki.
Teljesen ki vagyok! Mindíg is szerettem volna több gyereket, de így néha még ezt az egyett is "bánom" (persze nagyon imádom). Úgy érzem, hogy magamnak szűltem.
És a dúrva az, hogy állandóan kötözködik ha nem érem utol magam a házi munkában meg ilyenek. Sokszor már elmenekülök itthonról, hogy ne legyek egyedül. Persze ez sem tetszik neki!
Megkerdezhetem, hogy miert nem mentetek apaval angliaba?
Mi is angliaban vagyunk.
Innen sokkal konnyebb lenne mindent fizetni.
Eleg sok juttatas jarna a gyerekek melle.
16 eves korukig pl child tax credit.
Ingyen gyogyszerek stb.
Sokkal tobbet kapnatok.Masreszt ki tudnatok adni az otthon hazat/lakast(persze ha akarnatok) amibol megintcsak lenne penzetek (ezt egy csaladtag felugyelne, hogy minden rendbe mennyen).
Nem kioktatni akarlak vagy kotoszkodni, de nekem fura, hogy csak apa ment ki, Ti meg otthon maradtatok.
szia
Az én párom 5ig dolgozik, utána ő van a kislányunkkal, mert én elmegyek dolgozni. Általában esténként ő eteti, fekteti le, ha nem érek haza időben, akkor meg is fürdeti. A házimunak az enyém, általában én is el vagyok maradva, de azért igyekszem. Hétvégén általában együtt vagyunk..
A tegnap este 22.17-es válaszolónak: Tervezzük a kimenetelt. Liverpoolba szeretnénk menni. A házumkat semmilyen körülmények között nem szeretnénk kiadni.
A kedvesem azért kényszerült kimenni, mert a kertészetünk ( zöldségkertészet) 2008 őszén csődbe ment. 3 millió ft azonnal visszetrérítendő hitelt hagyva maga után. Ez azóta ketyeg. Bíróság, végrehajtás stb.. Én pedagógusként horribilis keresetemből éltünk, aztán szültem ( Hál IstenneK!!!!)így lett hatalmas összegű gyed. A kedvesem munkát nem talál ( Békés megye), így maradt Anglia, ahol a barátaink 2 éve élnek. Ő ott gürizik magányosan, szomorúan, mi itt árválkodunk ( én szinte haldoklom) ugyanígy.. Ennyi . A kiköltözéshez kb 3000 font kellene. Első havi lakásbérlet, kaucoó és egy kis tartalék, hogy ha borul a bili, akkor is tudjunk a lányoknak enni adni. ( nem hivatalos a munkája.....) Most erre kuporgat odakint, de nem egyszerű, mert mindig jön valami be nem tervezett kiadás: kocsi műszaki vizsgája, Angol rendszámú kocsi vásárlása, stb Én itthon próbálom a gyed-ből és a családi pótlékból kihozni az életünket, ami szinte lehetetlen. Kb 60 000 ft csak a hitelünk részlete.Ha van ötleted a mielőbbi családegyesítésre, aranyba foglalom a neved!!!! Az Angliai tapasztalataidról szívesen hallanék, mert mi voltunk kint tavasszal egy hónapig és nem nagyon vagyok hanyattesve egy- két dologtól.
Ha hajlandó vagy velem megosztani kinti tapasztalataidat, akkor a mail-em címe :karacsonne_mucsy@freemail.hu Skype-om is van, ha neked is, akkor beszélhetünk is. Előre is köszi!!
Kedves utolso.
Irtam Neked levelet!
az angliai anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!