Naturland mosdókenőcs: ti hogy használjátok?
Figyelt kérdés
Bekenitek vele a picit fürdés előtt, vagy feloldjátok a vízben?2010. máj. 24. 10:27
1/8 anonim válasza:
feloldom a vízben.... kicsit nehéz, de én szétkenem a kiskád alján, és úgy engedem rá a vizet, így klasszul feloldható
2/8 anonim válasza:
Egy kis vízzel felteszem a tűzhelyre (nekünk nem folyik a csapból annyira forró víz, hogy elolvadjon, ha ráengedem).Addig melegítem, míg el nem olvad.Utána öntöm a kádba.
3/8 anonim válasza:
Nálunk apuka kitalálta, hogy egy pici befőttes üvegben melegít a mikróban vizet, belenyomja a mosdókrémet és összerázza. Aztán mehet a kádba, rá a fürdetővíz és már jó habos is.
4/8 anonim válasza:
Sokáig bekentem vele az ágyon, és úgy bele a kádba.Most 8 hónapos, és a tenyerem között elkenem, és úgy rá a testére(ül a kádban), és vizet hozzáadva szétkeneme a testén.De sajna maradnak darabkák a vízben, lehet hogy ezentúl előtte én is feleoldom és úgy adom a fürdővizéhez.
5/8 anonim válasza:
Én amikor a meleg vizet öntöm a kárdba, akkor a tenyeremben elkenem a krémet és a viz alá tartom, mondhatni a "krémmel megmosom a kezem".
6/8 anonim válasza:
Elegendő a vízben feloldani? Tisztára lehet így varázsolni a bébit? Így egyszerüen a mosdókrémes vízzel átmossátok? Én eddig úgy használtam, mint egy tusfürdőt.
7/8 anonim válasza:
Nekem a védőnőnk mondta, hogy elég a vízben feloldani.Amúgy az én lányom olyan ficánka, hogy nem tudnám a testére kenni.
8/8 anonim válasza:
Szia.
En vettem tok olcson furdeto kendoket.
Nagyon puha az anyaguk es arra nyomok egy kicsit.
Osszedorzsolom es utanna azzal furdetem meg a lanyom.
1 hetes koraig uvoltott ha ruha nelkul volt.Furdesnel ugy oldottam meg, hogy egy ilyen kendot a mellkasara tettem egyel meg furdettem, igy nem erezte meztelennek magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!