8 hónapos, tápszeres babám van. A védőnő most azt mondta, hogy már csak 1x, reggel adjak neki 180 ml tápszert, a többit váltsam ki rendes étkezésekkel, melyeknek egy része tejalapú, és itassam vízzel, amennyit igényel. Félek, nem kevés ez így?
Figyelt kérdés
Nem issza meg a vizet, csak a tápszert! 4 napja csináljuk, így alig van folyadékbevitel, és azóta csak bogyókat kakil. Egyáltalán, milyen állagú a normális széklet egy ilyen idős babánál? Tanácstalan vagyok. Álljak vissza mégis a tápszerre? Köszi a segítséget!2010. máj. 23. 20:59
11/12 A kérdező kommentje:
De eléggé kis pufi, lehet, hogy ezért tanácsolta?
2010. máj. 24. 10:27
12/12 anonim válasza:
Egyik nap írtam választ egy hasonló kérdésre.Nem tudom, olvastad-e.
Nekünk a gasztros doki javasolta, hogy csak reggel adjak tápszert a babámnak (8 hónapos).Viszont naponta kapjon tejpépet, este pedig főzeléket.Csodálkozott, hogy napi 2x adok neki tápszert.Szerinte este ebben a korban már főzelékezni kéne.
Említettem neki, hogy egy csomó helyen utánaolvastam (mert a védőnőnk semmit nem ér), és úgy tudtam, hogy még egy éves korban is napi 2x kéne, hogy kapjon, meg hogy a fél liternek meg kell lennie.Azt mondta, az csak egy ajánlás.Nem feltétlen kell úgy lennie.
Hát így most kezdem adni a túrót, natúr joghurtot, stb.
Bízom a dokiban, mert egy nagy szaktekintély, úgyhogy követem a tanácsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!