Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg túlparázom? Nem baj,...

Tényleg túlparázom? Nem baj, ha sokan jönnek hozzánk? Mit lehetne csinálni, hogy megértse?

Figyelt kérdés

Jelenleg anyukámnál vagyunk a picivel (1 éves múlt a lányom).

Anyukám férje jogász, van, hogy ide jönnek az ügyfelei. Ami zavar, az az, hogy behívja őket úgy, hogy előtte mondja, hogy "jaj, nem kell levenni a cipőt, maradhat nyugodtan". Tegnap pl. a kutysz..rt hordta szét így az egyik, mert még napközben belelépett valahol...

Mondtam neki ma, hogy legalább amíg itt vagyunk, próbálja ezeket a megbeszéléseket mellőzni, vagy adjon nekik papucsot, ha bejönnek. Mert a lányom mászkál, sokat vagyunk a földszinten és nem tarthatom az ölemben folyamatosan. De szerinte én parázom túl. Viszont szerintem igenis sok, hogy este 9-kor még csengetnek, utána ha a pici felkel és nehezen alszik vissza, kapom a megjegyzéseket, hogy nem tudok gyereket nevelni... Meg hogy az bezzeg nem zavar, ha a barátnőim vannak itt. Nem, mert nem este állítanak be nagy hangzavarral és az első útjuk általában a fürdőbe vezet, kezet mosni.

Pedig van irodája, csak akik a környéken laknak, vagy itt van éppen dolguk, ide jönnek.

2017. aug. 3. 20:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
87%

Akkor menjetek haza. :) Elmehet veletek anyukád is, amíg a párod nem ér haza.

A gyereknek meg kutyasz** nélkül sem kéne a padlót nyalni. Fura szokásaitok vannak.

2017. aug. 3. 21:04
 12/35 anonim ***** válasza:
97%
Ha egyszer ez a munkája, megérthetnéd, hogy a te kedvedért sem tudja és nem fogja felfüggeszteni, mert őnagyságának nem tetszik!
2017. aug. 3. 21:30
 13/35 anonim ***** válasza:
34%
Megkérném én is a helyedben, hogyha zavarja a kislányt a hangoskodás. Egy hétig ő is visszább vehetne. Ha annyira durva a helyzet, menjetek haza szerintem is.
2017. aug. 3. 21:46
 14/35 anonim ***** válasza:
0%

Megértelek, Kérdező!

De sajnos nem sokat tehetsz, ha magától nincs annyi esze, hogy kicsit halkabbra vegye magukat éjszaka, na meg ha őt nem zavarja, hogy behordják a kutyaszart a házba. Nem veszi figyelembe a babát.

Talán, ha anyukád beszélne vele.

2017. aug. 4. 00:00
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem ott laksz, csak látogatóban vagy ott... Egyáltalán nem ugyanaz. Emiatt semmi jogod nincs elvárni hogy máshogy élje az életét mint azelőtt, mivel te vagy a vendég. Ha ő lenne lárogatóban, jogos lenne a felháborodásod, de így neked kell alkalmazkodni hozzájuk. Ha nem megy, nem muszáj ott lenni...
2017. aug. 4. 00:56
 16/35 anonim ***** válasza:
17%

Oké, hogy a kérdező csak vendégségben van, de azért lehetne megértőbb és ő is segítőkészebb.

Ismét beigazolódott, hogy diplomával arányosan csökken az intelligencia és empátia.

Különben meg ha anyukád lakása, akkor a sarkára állhatna és megmondhatná a csávónak, hogy most ez van egy hétig, szokja meg, ő is alkalmazkodjon ő is, elvégre nem az ő lakása. Ennyi. Én azért jobban védeném a lányomat a saját lakásomban, főleg ha igaza van.

2017. aug. 4. 07:42
 17/35 anonim ***** válasza:
89%

Attól,hogy Anyukádé a ház,a férje még ott

lakik,így több joga van ahhoz,hogy mi folyon a házban,mint Neked,aki vendég vagy.

Ha nem tetszik haza lehet menni.

Egyébként ha egy hétig vagy ott,minek hívod meg MÁS HÁZÁBA a barátnőidet?

Őket meg lehet,hogy az zavarja...

Jogosan...

Ja és még egy.

A gyereked miért nyalogatja a padlót??!!

Az én kilenc hónaposom sem szokta már...

2017. aug. 4. 08:56
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, gondolom nem minden nap lépnek kutyakakába és hordják ott szét a lakásban. Gondolom nem ez a jellemző. Amúgy meg fogsz egy felmosóvödröd, amint elmentek felmosol és probléma megoldva, nyalogathatja a gyerkőc a padlót.
2017. aug. 4. 09:37
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

Látom, a sok diplomás lepontozott 0-ra.

Anyukád mit szól hozzá? Megvéd?

Mondjuk őt sem értem, hogy nem zavarja, hogy este 9-kor meg 11-kor még becsöngetnek hozzájuk? Engem nagyon zavarja és az is, ha a saját lakásomban cipővel járkálnának. Persze, a nagy jogászt ez nem érdekli, mivel ő a férfi és ő is ott lakik, neki is joga van, csak elfelejti, hogy ahhoz is joga van, hogy kitakarítson az ügyfelei után.

Az meg már egy másik dolog, hogy ha odahívom a lányom, akkor mindenkinek kell alkalmazkodnia egymáshoz vmilyen szinten, nem csak neki, főleg ha egy 1 éves baba van.

Nekem a saját lányom és unokám fontosabb lenne, mint az aktuális párom, aki bármikor elhagyhat.

2017. aug. 4. 09:43
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó.

Szerintem ez nem diploma, jogász vagy férfi kérdése.

Házasok elvileg, szóval gondolom jó pár éve együtt vannak és ha eddig nem zavarta akkor egy kötekedő nő miatt (jelen esetben kérdező) minden változzon meg?

Ha én vendégségbe vagyok (mégha a szüleimnél otthon is érzem magam) akkor se én hozom meg a szabályokat. Nem várom el, hogy miattam másképpen éljenek abban az 1 hétben.

2017. aug. 4. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!