Csödötmondtam mint anya. Mit csinalok rosszul?
Egyszeruen nemtudom mar. A gyerekem nagxon rossz alvo. Este nyolckor el alszik aztan ejfeltol mint a pokol. Minden oravan fent vagyunk ketszer haromszor. Aztan pedig fel negytol fent van hatig. Csak ot honapos de olyan keveseket alszik. En mar nem birom alvas nelkul. A napi teendok. Hazat rendbe tartani, ebed legyen itthon, es meg vele is foglalkozom mert mar jocskan igenyli.
Ennyire szar anya vagyok ?? 😔
Kedves Kérdező!
Nekem van férjem, de felváltva dolgozunk,amikor ő szabadnapos akkor én megyek.Szokott főzni is,meg kiveszi a részét egy csomó mindenből.
Én pl.nem szeretném,ha valaki más kelne(férjemen kívül)éjjel,meg reggel a gyerekhez(főleg idegen,de még anyám sem),mert félnék,hogy az egyébként jó alvó gyerekem,megijedne,hogy hol vagyok,és később azért lenne rossz alvó.
És a 17-es nek üzenem,hogy tegye össze a kezét,és imádkozzon,mert még változhat a gyereke.Férjem unokája,4-és fél hónapos koráig, eszik, alszik,hordozós baba volt.Azóta naponta max 6 órát alszik(éjjel-nappal),10 részletben.Most 1 éves.És mióta mászik,a hordozóban 1 percet sincs el.
49es voltam.
Es mit csinaljak vele?
Harom fel negykor kel. Hetig epp hogy kihuzza mig megfurdetem. Es nyolckor mar alszik is.
Nem olvastam végig a kommenteket, de nyilávan nem vagy szar anya, attól, hogy nem alszik.
Az én kisfiam 7 hónapos, most nálunk is ez van, sőt a 6 évesem is rosszul alszik ebben a melegben. Ha ilyen zombi üzemmódban vagyok nálunk is szalad a lakás :D Majd lesz jobb. :)
Én ilyenkor hétvégén megkértem a férjem, hogy egy estét ő keljen a kicsihez, mert nagyon sokat számít, ha csak egy estét tudok pihenni.
Kockacukrot 5 honaposnak... Uristen milyen okos vagy....ki nem allhatom az ilyen állandóan pörgő duracell anyukákat.
Kérdező, ezt túl kell élni, ne törődj semmivel csak pihenj amikor tudsz.
56, ráadásul az 57 %-osnak csak 3 hónaposa van és úgy ad a sajátjának, s ezért ajánlotta az 5 hónaposnak, mint bevált ízesítést. ;)
(57 %, csak látszólag anonim az oldal, ne feledd!)
Figyelj a negyven fokban én is fél éjjel fenn vagyok, és hajnalban tudom kialudni magam...
Pár nap nem a világvége, mellesleg nem kell naponta takarítani, és ebédböl tudsz olyat, hogy összedobod tiz perc alatt és megsüti a sütö. Párom is rántott húsos de megmondtam neki hogy bocs, egy gyerek mellett egyedül nem fogok fél délelöttöt a konyhában állni hogy hust sürgessek.
Megértette, anikor itthon van és babázik, akkor viszont imádok benn pepecselni, mert amugy kikapcsol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!