Csödötmondtam mint anya. Mit csinalok rosszul?
Egyszeruen nemtudom mar. A gyerekem nagxon rossz alvo. Este nyolckor el alszik aztan ejfeltol mint a pokol. Minden oravan fent vagyunk ketszer haromszor. Aztan pedig fel negytol fent van hatig. Csak ot honapos de olyan keveseket alszik. En mar nem birom alvas nelkul. A napi teendok. Hazat rendbe tartani, ebed legyen itthon, es meg vele is foglalkozom mert mar jocskan igenyli.
Ennyire szar anya vagyok ?? 😔
Ur isten. Te takaritas manias vagy?
Mi nem panelban lakunk hamemkertes 300negyzetmeteres hazban. Igaz nem faval futunk es nincsenek allataink... en nem a felmosasrol meg hazimunkarol beszelek.
Van egy harom evesunk is aki mas volt mint a mostani baba. De ezis normalis. Ejjel meg mindig egyszer felkel. De az semmi. Ehezz kepest a kicsi nem pihen rendesen es ensem tudok. Te miert csak a felmosast meg hazimunkat hajtogatod? :D hajra. A vedononek aztan irto fontos h fel legyen mosva! Pf.
13as! Nevetséges vagy!!
Te csak 1szer Kelsz fel!!-igy elhiszem hogynem vagy fáradt..ja és panelba laksz..az nem összehasonlithato egy kertes családi házzal
Akinek a felmosás belülről jövő késztetés, az sosem fogja megérteni, hogy annak, akinek ez csak nyűg, hogyhogy nem megy. Nekem is nyűg. Ha kipihent vagyok, pikkpakk megcsinálom. Ha fáradt vagyok, akkor egyszerűen képtelen vagyok folyamatában figyelni, és csinálni a háztartási munkákat. Nekem más a preferenciám egyszerűen. Azt elismerem, hogy szar háziasszony vagyok, lehet, te is az vagy kérdező. :D De ez rohadtul nem érdekel, ha a fejemhez vágják, mert igaz. :) Rossz anya viszont hogy lennél már? :)
Amíg tart ez a zombi időszak, ne főzz, hanem rendelj kaját, tegyél rendet, amennyit bírsz, aztán segítsen be apjuk is, és hétvégén, ha nem dolgozik, babázzon, amíg te alszol. Aztán majd csak egyenesbe jöttök. örökre még egy gyerek sem maradt ébren! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!