Csödötmondtam mint anya. Mit csinalok rosszul?
Egyszeruen nemtudom mar. A gyerekem nagxon rossz alvo. Este nyolckor el alszik aztan ejfeltol mint a pokol. Minden oravan fent vagyunk ketszer haromszor. Aztan pedig fel negytol fent van hatig. Csak ot honapos de olyan keveseket alszik. En mar nem birom alvas nelkul. A napi teendok. Hazat rendbe tartani, ebed legyen itthon, es meg vele is foglalkozom mert mar jocskan igenyli.
Ennyire szar anya vagyok ?? 😔
A fiunk hónapokig csinálta ezt. Amíg otthon voltam, addig keltem hozzá állandóan. 8 hónapos korában visszamentem dolgozni. A férjem pedig fogta és közénk rakta. Nem lett ettől sem szuperalvó, de nekünk könnyebb volt. Aztán lassan rendeződött a dolog.
Ha "csak" napok óta tart a dolog, akkor a meleg viseli meg. Most a túlélésre kell játszanod. Mást nem tudsz csinálni. Túlélsz és bízol abban, hogy jön már a lehűlés és azzal elmúlik ez a rossz alvási periódus. Azt még megpróbálhatod, hogy megkínálod vízzel. Hátha jobban oltja a szomját (tudom, hogy az anyatej szomjoltó és felesleges mellé a víz, de nem minden gyerek ismeri a szoptatós ismeretterjesztő anyagot).
Neked aztán tényleg "jó" babád lehet 57 %-os, hogy hajnal óta itt lógsz. Le a kalappal, hogy félkézzel netezel és mellette mindenre van időd. :)
Irónia OFF.
Megnézném én azt az otthont, gyereket...
Nem neked alig 3 hónapos a gyereked?
Olyan ismerős vagy, állandóan csak a te okoskodó kommentjeidbe futok.
Koszonom. Probaltam a vozet de csak megszivja es kikopi egy az egyben. Szoval o meg nem igenyli a vizet sem. De napjaban 3x problaom azert hatha kellene neki.
Ugen. Tul eles a cel csutortok ota 😴😴
57 % os messzirol latott gyerekt, ne foglalkozzatok vele, hatha lekopik ...
Kerdezo, vagy a foga, vagy a meleg, nekunk is volt 3 ilyen het, mikor 20 ( !!!) percenkent kelt!
Es en egyedulallo szulo vagyok, de tuleltem.
Majd elmulik, az vigasztaljon.
Kedves Kérdező!
Nem vagy rossz anya,valószínű a melegtől nem alszik.Én kisfiam is rossz alvó mostanában,pedig max 1 keléssel voltunk eddig,de pl éjjel 5x kelt,ezen kívül fél1-től-2ig fent volt.
És mi panelban lakunk,nincs nagyobb gyerek,főznöm sem kell minden nap,én mégis szellemileg vagyok nagyon kimerült.Kisfiam lassan 8 hónapos,1 hónapja áll,mászik,és mostanában mindenre fel akar mászni,és nagyon kimerítő állandóan figyelni rá. Kiváncsi leszek 17-esre ha majd elindul a gyereke,mit fog csinálni.Mikor még helyváltoztatásra nem volt képes a babám,nekem is rengeteg szabadidőm volt.
Kitartás Kérdező!
Egy másik alváshiányos anyuka
Igen. Nehez ez. Egyedulalo szulokent meg le a kalappal ellotted! En parom is reggel elmegy es este jon. Van hogy meg pisilni se tudok elmenni ..
betudom egy rossz idoszaknak es bizom hogy vissza jon a kevesbe rossz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!