Harmasikreknek milyen nevet adnal? (2. )
Figyelt kérdés
Arleth Lina
Arleth Zara
Arleth Véda
Arleth Lina
Arleth Szonja
Arleth Maja
Arleth Dea
Arleth Lia
Arleth Noa
2017. júl. 31. 22:44
11/26 anonim válasza:
Nekem az első kupac tetszik, de én bírom a különleges neveket. :) A második viselhető, de nem tetszenek igazán. A 3. kört nem szeretem, túl rövidek, nekem becenévszerűek.
12/26 anonim válasza:
Arleth Szonja
Arleth Maja
Arleth Zara vagy a Lea (Lia helyett)
Lináról nekem a P-ina jut eszembe, ráadásul a Lina egy becenév, soha nem adnék becenevet.
A Dea meg ezzel a vezetéknévvel nyelvtörő. Csak mondd ki! Ugye, milyen durva?
13/26 anonim válasza:
Noa,Lia tetszik :)
Dea helyett pedig talán Zoé vagy Mia vagy Éda :)
A Szonja és Maja is tetszik de a Lina nem :/
18/26 anonim válasza:
Nekem a második kupac tetszik, a Maját leszámítva,valahogy sohasem szimpatizáltam ezzel a névvel,de a Szonja az egyik kedvenc lány nevem. A harmadik kupac számomra is kicsit beceneves,de a Noa egész szép. Az első kupacbol a Véda kifejezetten nem tetszik.
19/26 anonim válasza:
Nekem az első kupac tetszik. Sok boldogságot és kitartást a picikhez. 😊
20/26 anonim válasza:
Jolán - Margit - Etelka is különb ezeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!