Hármasikreknek milyen nevet adnal?
Kislanyok lesznek. Tobb nevparos is kavarog a fejunkben, különböző stílussal, hosszusaggal:
Nina, Maja, Szonja
Mása, Kátja, Nadin vagy valamelyik
helyett Olga
Titanilla, Tatjána, Estella
Zea, Dea, Mea
Lina, Lira, Liza
Marietta, Marléne, Madlen
Lorina, Romina, Szofiana
Lina, Kiara, Hanna
Zaina, Zille, Zara
Lelle, Villo, Zille
Szaffi, Kiara, Véda
Noa, Niva, Noveli
További otleteket is elfogadot! Illetve szoba jott hogy mindharomnak ket neve lesz erre is varok otleteket. Velemenyeket elfogadok!
Zea, Dea, Mea hatalmas :) de azért en nem adnám. Tudtad, h a Tea is egy anyakönyvezhető név:) ??
Poén elvisitani magad igy a játszón: Gyerteeeek Zea, Dea, Mea! Na, tuti nem megy oda egy Hanna vagy Emma se..
Amúgy en pont inkabb valami kevesbe kulfoldies nevet adnék es nem feltétlenül azonos stilusuakat. Lehet a lányok is teljesen masok lesznek majd. Amúgy elore is, le a kalappal. Ez biztos nehez kör lesz mire kitalaljatok es meg azt is el tudjatok dönteni melyik melyik legyen..
En az ilyen Réka meg hasonló karakterű neveket kedvelem. De nekunk hosszú a vezeteknevunk szoval nyilván pl egy Emerencia nem lenne jo.
Max poén ha azonos a kezdobetu.
Lina, Lira, Liza okes lenne de a Lira nekem nem.. Olyan mint a líra.. Inkább Linda vagy Laura akkor mar.
Nekem tetszenek az oroszos nevek ezek kozul.
Nem tudom milyen eredetu ez a vezeteknev de jol hangzanak vele a cifrabb nevek is. Pl Arleth Marlene...mint valami muveszno..
Ezek közül nagyon max: Lelle, Villő, Zille
További ötletem: próbáljátok meg három normális nevet osszevalogatni. Pl. Anna, Réka, Dóra
Rebeka, Alíz, Lilla ...lehetőségek száma majdnem végtelen.
De ha kissé szokatlanabb kellene, akkor pl:
Hanga, Gerda, Lenke
Egyébként van szép a nevek között de a legtöbb nagyon erőltetett párosítás. Pl. az oroszos vonal...bocs, de azon belül röhögtem. Mása, Kátya, Olga...a három orosz kémnő?
Zea, Dea, Mea, ez valami mondóka? Szerinted nem fogod esetleg keverni? A macska és a gyerek nevet is időnként keverem pedig közel se egyforma...
Noa, Niva, Noveli... háromszor mentem vissza mert nem tudtam megjegyezni. Ezek ilyen sci-fi nevek?!
Nem folytatom bocs , de sok közte a nevetséges.
Elfogadható:
Liza, Marietta,Villő, Maja, Szonja, Titanilla, esetleg Lelle. De nem a fenti párosításban.
Kedves ötös!
A Bella is nagyon jó 😀😀
Huhh rengeteg a név, nagyon nehéz választani 😩
Bodza, Málna, Alma
Safély, Zselyke, Emőke
Tiara, Kiara, Rianna
Margaréta, Ibolya, Rózsa
Ajándék, Napsugár, Hajnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!