Hármasikreknek milyen nevet adnal?
Kislanyok lesznek. Tobb nevparos is kavarog a fejunkben, különböző stílussal, hosszusaggal:
Nina, Maja, Szonja
Mása, Kátja, Nadin vagy valamelyik
helyett Olga
Titanilla, Tatjána, Estella
Zea, Dea, Mea
Lina, Lira, Liza
Marietta, Marléne, Madlen
Lorina, Romina, Szofiana
Lina, Kiara, Hanna
Zaina, Zille, Zara
Lelle, Villo, Zille
Szaffi, Kiara, Véda
Noa, Niva, Noveli
További otleteket is elfogadot! Illetve szoba jott hogy mindharomnak ket neve lesz erre is varok otleteket. Velemenyeket elfogadok!
Tapasztalatbol mondom h ugyan olyan hangzasu nevet ne adj nekik !
Folyamatosan keverni fogod oket ! En is keverem pedig mar nagyok :-)
No meg amugyis ikre tokre egyforman fogod oltoztetni oket meg minden akkor mar a nevuk legyen olyan ami nem hasonlit a masikera.
Ikrek de harom kulonbozo szemelyiseg ! Harom kulon ember masok lesznek majd.
Szal inkabb legyen olyan h mind a harom ket hangzos vagy harom
Pl Nina Olga Liza
Nadin Hanna Szonja
Léna,Lotti,Laura,Lina
Kincső,Édua,Villő,Csenge
Diána,Darinka,Daniéla,Dominika,Dorottya
Heléna,Hella,Helka,Hanna,Holli :)
Titanilla, Gabriella, Patrícia.
Különben nem baj, ha nem hasonló kategóriájú nevek. Egy ismerősömnek 8 gyereke van (nem cigó), és van köztük pl. Erzsébet is meg Szófia is.
Én nem választanék összecsengő neveket (azonos hangzás, azonos magánhangzók), az olyan kabarés. Legfeljebb azonos kezdőbetűt, pl. az én lányaim Lilla meg Laura lesznek. :)
A fenti listából a "Lina, Kiara, Hanna" és a "Szaffi, Kiara, Véda" tetszenek - bár ha megvallom őszintén, maguk a nevek nem minden esetben. Az ilyen nagyon ritka nevek nem minden esetben szerencsések, ezek mellé mindenképp valami egyszerűbb második nevet választanék.
Flóra Gréta Hanga
Szerintem mind legyen más magánhangzós mert nehéz lesz megkülönböztetni őket.
Tieid közül Szaffi Kiara Véda a legkevésbé rossz.
Kérdező, ezek közül a NoaNivaNoveli egy vicc.
A Zeadetaemea is.
Sőt, ahogy nézem ... Több sem tetszik. Keresgéljetek tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!