Hármasikreknek milysen nevet adnátok?
Az életben nincs dramaturgia, de az írásban azért dukál. :) Ennyi infó alapján nem jó ötlet elnevezni, mert a név valahogy uataljon a viselőjére. (Vagy a szerzőnek magától jön, egyszerűen a hangzása miatt.) Ha tudod, milyenek a testvérek, valamivel könnyebb, pl. a legfontosabb tulajdonságukhoz választod a nevet (beszélő nevek). Bár én nem vagyok ennek a gyakorlatnak a híve, de sokban megkönnyíti a névválasztást.
Nekünk az segítene sokat, ha mondjuk a testvérek nemét is leírnád. Sejtem, hogy van két fiú, de a harmadikról még ne tudunk semmit, simán lehet lány.
amint elolvastam amit írtál egyből ez a három név jutott eszembe: Bennett, Carlos, Louis. Amúgy ezért ezeket mondtam/írtam mert könnyű becézni őket ami egy történetnél igen csak jelentős szempont
UI: Sorry a helyesírásért, de az sajna nem az én terepem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!