1 hetes kicsikém szopizik rendesen, de utána sokat csuklik! Rendjén van ez? Mit kell vele tenni? Adjak utána még enni egy kicsit vagy hagyjam magától elmúlni?
Ez még sokáig így lesz, teljesen természetes. Az a helyzet, hogy Őket a legkevésbé sem zavarja, csak minket :) Ne csinálj vele semmit, nem kell citromlét nyomni a szájába és egyéb bölcsességek...
Én is szoktam ciciztetni ilyenkor, bár nem vettem észre, hogy használna, viszont jókat vidultam rajta, amikor egyszerre nyelt és csuklott.
Szia!
Semmi gond ezzel. Ne csinálj vele semmit, magától elmúlik. Az én kisfiam még el is aludt csuklás közben - szóval nem zavarja...
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A csöppségeket állítólag nem zavarja, csak minket. Majd elmúlik!
Boldog babázást!
Ne csikizd szerencsétlen gyereket, ilyen tanácsot adni? Nem tudom ő mit szólna hozzá ha lekötöznék és csikiznék??? Mert kb. ilyen az mikor egy egyhetes babát csikiznek. Nem tud ellene védekezni.
Természetes ilyenkor a csuklás. Ha gondolod még megkínálhatod egy-két kortyal. Szerintem neki sem jó ha csuklik. Munt ahogy nekünk sem, főleg nem ha sokáig. Boldog babaázást!
07:43-as!
Hol olvastad a csikizést tanácsként??? Mert én nem látok ilyet, pedig kétszer átolvastam a hozzászólásokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!