Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért "romlott" el a lányom?9...

Miért "romlott" el a lányom?9 hónapos a kicsikém.8 hónaposan elkezdett mászni, felállt, azóta nem alszik rendesen.

Figyelt kérdés
Állandóan forgolódik, feláll, mászik . Addig olyan szépen elaludt magától, napközben is és este is. Most nem hajlandó csak, ha rajtam fekszik. Mit tegyek? Ja, és a kiságyban meg végképp nem akar elmaradni. Ha a nagyágyon teszem le akkor alszik,3-4 órát is napközben(igaz minden szegletét "bejárja").
2009. jan. 29. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam sem nagyon akar aludni ő most mult 9hós,szerintem azért mert a játék neki most sokkal izgalmasabb mint,hogy aludjon.Ő a nagyágyon nem alszik csak kiságyba mellette van egy játéktároló és tud pakolni ha már teljesen elfárad akkor elalszik ami 1hete napközben egyszer 1 óra.
2009. jan. 29. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:

szia

nálunk is ez volt a helyzet-először,amikor kapaszkodva felállt-majd amikor már guggolásból-magától.nagyon örült-igy mindig felállt-mikor lefektettem.de kitartó voltam,először vagy 50 szer visszatettem-persze a kiságyba-2.nap már csak fele annyiszor.utána már az ácsorgás után ő maga dőlt le.ne add fel-neki a kiságyban a helye-fektesd le-és próbáld visszaaltatni.megéri most kitartani-h később ne legyen gond

2009. jan. 29. 12:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Remélem hamar elmúlik ez az időszak:)
2009. jan. 29. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!