Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mással történt már ilyen? SOS!

Mással történt már ilyen? SOS!

Figyelt kérdés

babámat fürdetéskor hasra fordítottam, és ma kevés vizet engedtem a kiskádba, így lejjebb engedtem, hogy jobban érje a víz. nagyon szeret fürdeni, főleg hason.

vhogy annyira leengedtem, hogy azt vettem észre, hogy köhög (?) - már nem is tudom - , a lényeg, hogy beleért az arca a vízbe. gyorsan kikaptam és fejjel lefelé fordítottam, ki is köhögte azt a kis vizet és medijedt, sírni kezdett.

én talán jobban megijedtem, mint ő, mert magamhoz szorítottam és 2 perc múlva már nem volt semmi gond, szopizott rendesen, én még azt is végigsírtam persze. simán le tudtam rakni aludni, ahogy máskor is.

olyan lelkiismeretfurdalásom van!!!!!

ha eddig nem volt baja, nem lesz már baja???? éjjel???

sztem ma éjjel aludni sem merek, csak csendben virraszok a kiságy mellett, mert belehalnék, ha vmi baja lenne!!!!!!!!

patikai fürdetőt használok, amit az orvos ír fel.

a kis tüdejében nem maradhatott víz?

2010. máj. 22. 21:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, semmi baja nem lesz! Jó reflex a köhögés erre, kiköhögte, ne izgulj! A tüdő elég messze van. Tudom milyen sok baba jár így?! Babaúszáson is nyelnek a babák.

szóval ne izgulj!

2010. máj. 22. 21:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Acélozd meg magad, mert ahogy nőni fog, egyre több ilyen eset lesz. Forgolódik, legurulhat. Feláll, eleshet. Vagy a kádban ül és egyszer csak kitalálja, hogy meg akarja nyalni a csúszásgátlót...

Ne reagáld túl a dolgot, mindkettőtöknek ártasz vele. Hány olyan esetről hallottál, hogy egy baba a fürdés közben belélegzett viztől halt meg? Vagy lett beteg?

2010. máj. 22. 21:25
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baja sem lett. Én amikor pár hetes volt a babánk, hasonlóan beleértettem véletlen az arcát a vízbe, de csak onnan tűnt fel, hogy nem sírt, csend lett. Aztán sem sírt, szerintem meglepődött, én is annyira rosszul éreztem magam, napokig ez járt a fejemben, hogy mekkora hülye vagyok. De a párom azt mondta, hogy biztos nem nyelt vizet, hogy van nekik ilyen reflexük.

Szerintem attól is megijedhetett a babád, ahogy Te reagáltál. Szerintem kapálózott volna, ha sokáig a víz alatt van. Nyugodj meg.

2010. máj. 22. 21:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj,hasonló baleset sokunkal megesett már.Mennyi idős a kicsi? Ha nem nyelt sok vizet nem hiszem hogy bármi baj történne,sírt evett,és most alszik...szerintem minden rendben lesz.
2010. máj. 22. 21:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Ezt a kérdést anno én is feltettem.Semmi bajunk nem lett,hál istennek.Biztos nálatok sem lesz.Azóta van még egy babám.Most már rutinosabb vagyok:)

2010. máj. 22. 21:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baja, biztosan!Én egyszer véletlenül becipzáraztam az állát.Pár hetes volt, és nem tudtam miért sír annyira.Mire rájöttem, már biztosan nagyon fájt neki.Én úgy bőgtem, hogy szerintem már azért sírt, mert nem tudta ő sem mi van.Lesz még rosszabb is, ne aggódj!
2010. máj. 22. 21:32
 7/16 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM!!! kicsit megnyugodtam... nem gondoltam, hogy ez ilyen sokunkal megesik. anyósomat hívtam gyorsan, átfutott, neki el sem tudtam akkor mondani, mi történt, azt hitte hátonfekve ejtettem bele a vízbe, ami ellepte. miután leraktam a manót aludni, átjött megnézni minket és akkor tudtam elmondani, mi is történt, így ő is azt mondja, bizti nem lesz baj.

5 hetes a kisfiam.

2010. máj. 22. 21:34
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
nyugalom,semmi baja nem lesz:)az én lányom 10 hósan a bébikompba lecsúszott a lépcsőn,a nagy sietségben nem zártam be a kiskaput,akkora egy hülye voltam...szerencsére csak a kis lábán lett egy lila folt,de akkor azt hittem,belehalok.ilyen víznyelős sztorink is volt,kiköhögte,és semmi baja nem lett:)nyugi.
2010. máj. 22. 21:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baja.Tedd túl rajta magad,mert a babád azért lesz nyugtalan,mert Te feszült vagy.
2010. máj. 22. 21:39
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nála még a búvár reflex is meg van, semmi baja nem lesz,már lett volna.
2010. máj. 22. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!