Mással is történt ilyen? Nyugtassatok meg, tiszta ideg vagyok reggel óta:- (
Kisfiam 8 hónapos, már minimum 1 hónapja nagyon szépen eszik darabosat is, kenyérhéjat, kiflit, pukit.
Ma reggelinél mégis történt egy kis baleset, elkezdett öklendezni egy amúgy nem nagy falattól...persze lenyúltam neki, meg előre fordítottam, ütögettem a hátát, hát azt hittem egy örökkévalóság az a 15 másodperc...minden rendben lett, kijött, felsírt, de teljesen leizzadtam, totál kivagyok azóta is:(
Ott voltam mellette, mégis megtörtént....első baba, még soha nem történt ilyen, pedig sokszor vigyáztam kisgyerekekre, babákra előtte:(
a férjem kislányának egy nagyobb kislány adott egy savanyúcukrot. Majdnem megfulladt, el volt kékülve már. Pedig 4 felnőtt volt, csak nem vették észre.
Fiam barátja ovis lenyelte a papírtombita sípját. De nem lett baja.
Kigurult tata autójának kereke, út közben, gyerekkel, mert a kislány csavarta be a csavarokat!! - és elfelejtették utánahúzni. Semmi baj.
Jó, hogy nem lett semmi baja a gyermekednek.
Az őrangyala vigyáz rá. Nyugodj meg!
megesik.
a feleségem rendszeresen elvonul, ha mi falatozunk a gyerekkel, mert én úgy vagyok vele, hogy legfejebb kirázom belőle, de ha folyton parázunk, meg apróra vágjuk a falatokat, akkor sosem tanulja meg, hogy meg kell rágni.
megjegyzem, eddig még csak olyankor fulladozott, ha a párom etette...
nem kell aggódni, megoldottad, ügyes voltál, bízz magadban. sok sikert :)
Az én lányomnak egyszer a csipsz akadt a torkán.(az a rendes Chio chips)
Anyukám fejrefordította,én nyúlkáltam le a torkára,a sógornőm meg "ütötte" a hátát.
Nagy nehezen kijött,de már kék volt a szája.
Azt hittem megőrülök,azóta sem kap ilyen csipszet.
köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam...:)
és tényleg vigyáznak rá az angyalok:)
azért remélem nem lesz több ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!