Mással is történt ilyen? Nyugtassatok meg, tiszta ideg vagyok reggel óta:- (
Kisfiam 8 hónapos, már minimum 1 hónapja nagyon szépen eszik darabosat is, kenyérhéjat, kiflit, pukit.
Ma reggelinél mégis történt egy kis baleset, elkezdett öklendezni egy amúgy nem nagy falattól...persze lenyúltam neki, meg előre fordítottam, ütögettem a hátát, hát azt hittem egy örökkévalóság az a 15 másodperc...minden rendben lett, kijött, felsírt, de teljesen leizzadtam, totál kivagyok azóta is:(
Ott voltam mellette, mégis megtörtént....első baba, még soha nem történt ilyen, pedig sokszor vigyáztam kisgyerekekre, babákra előtte:(
Nagyon -nagyon ügyes voltál.és helyesen,"higgadtan":-) cselekedtél.
Én is ilyen vagyok.Az én kisfiam is már többször nyelte vissza a nyálát,de hál istennek mindig tudtam azonnal reagálni.Volt,hogy enyhén sipítoztam,hogy "úristen.úristen",de közben a kezem és az agyam pörgött és már rég nem volt a gyereknek baja,mert cselekedtem.
Ez amolyan ösztön,szerintem,míg meg nem tapasztalsz valamit gőzöd nincs,h mit csinálj,de ott akkor abban a pillanatban,azonnal képes vagy bármire a gyerekért.Ilyet csak az Anyukák tudnak szerintem,mert nekünk ösztön.
Ismerek olyat aki beparázik és totál kivan,de Ő sajnos úgy is neveli a gyerekeit.Alig törődik velük...
Mindegy...
Szóval ügyi vagy:-))
nagy levegő,nyugi puszilgasd meg a csemetét és próbáld túltenni magad a dolgon.
Sajnos sok megpróbáltatás vár még ránk,cifrábbnál-cifrábbak.
Egy szintén 8 hónapos kisfiú anyukája.
köszi nektek, ez a királynős jó:)
Amúgy tényleg "durva" hogy ösztönösen miket tud az ember csinálni, meg mennyi minden végigfut az agyán a másodperc tört része alatt.Én sem nagyon gondolkoztam, csak csináltam, hála Istennek, hogy minden rendben van.
Azóta amúgy minden oké, sokat nevet, játszik, és az étvágya is jó:)
És igen, ettől tartok, hogy még lesznek cifra dolgok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!