Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam fogából mintha letört...

Kisfiam fogából mintha letört volna egy nagyon pici darab. Mit csináljak? Mással történt ilyen?

Figyelt kérdés

Úgy furdal a lelkiismeret...éppen tettem le a földre,négykézlábra, valahogy nem tartotta magát rendesen és beverte a kis száját a parkettába...persze elkezdett sírni, felvettem, nem vérzett a szája, de azt vettem észre, mintha kicsit érdesebb lenne az egyik alsó fogacskája.

Nem értem hogy történhetett, nem esett nagyot:(

Azért hamar megnyugodott, evett is, harapott a fogával és nem sírt, tehát nem fájt neki.

10 hónapos

2011. aug. 24. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Pár hónapja történt hasonló velünk a nagyiéknál. Játszott a drágám (1 éves) a konyhában felvette a sütős kesztyűt, megbotlott és a kesztyű miatt nem tudta megtámasztani magát, konkrétan kicsúszott szegénykém alól a keze. PVC van a konyhájukban. Szintén alig sírt, nálunk azért vérzett a szája,már alul és fölül is van fogacskája. Este vettem észre, hogy egy nagyon apró fogdarabkája hiányzik (első foga elől, és a csücske tört le). Elvittem a dokihoz azt mondta, ha eszik rendesen semmit nem kell vele csinálni, csak pár nap kihagyás után újra rendszeresen fogat mosni, mert hamarabb elszíneződhet sajnos. :(
2011. aug. 24. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi gond, nekunk is elol tort le amikor a lepcso kifogott rajta, alig latszik, de ezek ugysem maradando fogacskak.
2011. aug. 24. 13:11
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi...szóval ha minden oké, megy tovább a nap, eszik, akkor nincs nagy gond ugye?első baba és totál bepánikoltam:(
2011. aug. 24. 13:22
 4/4 A kérdező kommentje:
arra is godoltam, hogy nem elég erős a kis foga??hiszen nem esett nagyot...minden nap kapja a D vitamint, ahogy a doki mondja, és változatosan eszik a szopizás mellett....
2011. aug. 24. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!