Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 éves kisfiam elesett és...

1,5 éves kisfiam elesett és letört a fogából egy kis darab. Ma elviszem délután a gyerekorvosunkhoz, hogy mit mond. Jártatok így, mit csináltak vele?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
tejfoggal semmit nem csinálnak
2010. aug. 25. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igen ,jártunk így. Előbb sebészet,mert szétnyílt az álla is. Aztán fogorvos. Kicsit políroztak a fogán,de semmi más. Azt mondta a doki,mivel tej fog,nem tudnak mit csinálni. Igaz,kicsi tört le,de eléggé furcsáltam,hogy csak ennyit csinálnak. Hozzáteszem: azóta sem lett semmi baj a fogával,pedig féltem,hogy szuvasodni fog.
2010. aug. 25. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:
2 hónapja mi is így jártunk. Megnézte a doki, de nem csinát vele semmit, iyen kicsiknek nehéz is lenne. Azt mondta, hogy figyeljük, hogy nem szürkül-e be az a fog, mert ha igen, akkor elhalt és kezelni kell.Azóta sincs vele semmi gond.
2010. aug. 25. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Éppen mi is így jártunk a 14 hós kislányommal és teljesen kétségbe voltunk esve,hogy mi lesz,de mivel csak egy kis darabka tört le a fogacskájából,így nem kell vele semmit csinálni a gyerekorvos szerint.Viszont ha nagy darab törik le,akkor azt hallottam,hogy gyökérkezelni szokták.
2010. aug. 25. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!