Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hetes gyerek mellett dolgozni?

5 hetes gyerek mellett dolgozni?

Figyelt kérdés
Lenne heti 3 napban 1-2 órás elfoglaltság csak. Akkor tudnék elmenni megcsinálni, ha férjem hazaér munkából. Szerinte nyugodtan mehetnék, hiszen kellene lenni 2 szoptatás között szabad 3-4 órámnak (ha nem, akkor én csinálok valamit rosszul). És hogy ez az én lustaságom, mert erre bőven lenne időm, meg utána még magamra is jutna, ő addig vigyáz a gyerekre. Hozzátenném, napközben az 5 hetes anyatejes gyerek 2, nagyon jó esetben 3 óránként igényli a szopizást. Férjem szerint nem tudom beosztani az időmet, hiszen a szoptatáson kívül semmi más dolgom nincs. Arról ne is beszéljünk, hogy délutánra már bárhol be tudnék aludni, mert 2-3 részletben alszok éjszaka, 1 órás megszakításokkal.
2017. júl. 27. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Menjen el a férjed, ha ez ennyire semmiség.
2017. júl. 27. 18:00
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Sajnallak a férjed miatt.

Az enyém is ilyen köcsög volt anno..Csak akkor nem vettem észre.

2017. júl. 27. 23:09
 13/14 anonim ***** válasza:
44%
az 1-2 órás elfoglaltsággal nem lenne baj, azt én is csináltam, mert szerettem, meg mert a napi egy-két órás elfoglaltságunk nekünk annyit hozott mint szerintem az itt olvasók jó részének egy komplett 8 órás hónap, a baj inkább azzal van, hogy ehhez el kellene menned. Így ez addig nem fog működni, míg szoptatod. Nyilván a szoptatást nem ettől kéne függővé tenni, főleg, ahogy írták, hogy nem az az átlagos, hogy ennyi idővel valami sokat lehessen keresni. Ha emiatt leállítanád a szoptatást, hogy tudjál menni, akkor a vége az lenne, hogy azért mászkálsz, hogy megkeresd a tápszer árát..
2017. júl. 28. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:
66%

Mi olyan orszagban elunk ahol 12 het van szules utan.

Minden gyereknel fejtem egy evig kivalloan ment nem volt cumizavar semmi problema

De 5 het kicsit korai faradt leszel.

2017. júl. 28. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!