5 hetes gyerek mellett dolgozni?
Lefejt tejjel működhetne csak, de 1) nem mindenkinek működik a fejés, 2) cumizavart kockáztatnál, 3) minden kínlódásnak csak akkor lenne értelme, ha egyáltalán vágynál rá.
A férjednek járna egy jó kis fejbekólintás.
Ha van kedved hozza miert ne.
De szerintem inkabb aludj.
Nyugaton par het utan mar dolgoznak a nok.
Ezt a tortúrát akkor vállalnám, ha kenyérre se jut. Heti 3 órában nem sokat lehet keresni, mindegy, hogy milyen munka.
Tartsatok egy főpróbát! Megszoptatod a kicsit, átadod apának, aztán elmész csavarogni. 3 óra múlva hazamész.
Majd utána megbeszélitek, hogy mennyire kivitelezhető. (Lehet, hogy a sarokig nem mész el, már hívni fog. ;)
Jéééézusooom, ilyenkor úgy örülök, hogy a férjem a férjem! Jól választottam!
Most komolyan, jó hogy nem a szülőszobáról egyenesen meló... kérdező, ha van 1-2 óra szabadidőd ilyen picibaba mellett, akkor: egyél, aludj, moss hajat, szusszanj egyet
Te vagy a csecsemő gondozója,azért kapsz CSED-et,mert otthon vagy a csecsemővel és gondozod.
Szopizós babát,akinek az anyja jelenti a biztonságot,nem hagynám magára,azért szültem,mert szeretném én gondozni.Nem mellesleg a szoptatás is tud kimerítő lenni.
Háztartást is kell vezetned.
A nem alvás pedig az idegrendszeredet fogja kikezdeni,főleg a párkapcsolatodra lesz negatív hatással,ha emellé dolgoznál.
CSED mellett lehet egyáltalán dolgozni?Vagy csak nem bejelentett valami lenne?
1 esetben mennék el dolgozni,ha az éhenhalás szélén állnánk.Plusz még a 6.hétig gyerekágy van,voltál már kontrollon?
Plusz nem főzöl,nem takarítasz,nem mosol,nem cserélsz pelust,nem altatod a babát?Miből go dolja,hogy neked csak ez a dolgod?? Amúgy is a fő feladatod a szoptatás,nem kis dolog(a tápszerezés sem).
Fel kellene homályosítani a férjedet,hogy mi az ábra!Vagy beszéljen már másokkal,ki,hogy csinálja ezt...
Jó ötlet,ha akar hagyni időt neked,pl.bevásárlás,el tudj menni fodrászhoz,később sportolni...:)Nekem fürödni is alig volt időm,de muszáj volt egy-egy szabad 5 percben beiktatni.Nem is értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!