Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tanitottátok meg...

Hogyan tanitottátok meg babátokat saját magátol elaludni?

Figyelt kérdés
2 hónapos babánk csak ringatva, vagy cicin hajlandó elaludni. Szeretném ha már fáradt magától is el tudna aludni. Van vlmi jó tippetek?
2010. máj. 22. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:

www.kismamablog.hu

Én innen szedtem jó gondolatokat. Hátha segít neked is. Azt mazsolázd ki, amit a kis lurkódra is rá tudsz 'illeszteni'.

2010. máj. 22. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
esténként az én fiam még cicin alszik el.napközben,mikor látom rajta,hogy nagyon álmos,akkor cumit adok neki,beteszem a kiságyba,simizem,énekelek,duruzsolok neki és általában elalszik.ha nem akar,akkor ölbe veszem,cumit kap,fogja a kezem és mikor kezd lecsukódni a szeme,még ébren berakom az ágyba és elalszik.van,mikor nem akar,olyankor fogja a kezem és úgy alszik el.nem ment elsőre,hosszú napok kérdése volt,mire rájöttem,hogyan jó neki.a fiam lassan 6 hónapos.még adj neki időt,picur még a kicsid.
2010. máj. 22. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Az enyém is két hónapos. Van, hogy nagyon nyűgös és fáradt már, általában ilyenkor nem tud könnyen elaludni. Amikor pont elkapom a pillanatot, akkor félig már csukódik a szeme, akkor játékot elteszem, vagy befejezem a "beszélgetést" és már alszik is.

Amikor már nagyon nyűgös, akkor azt vettem észre, hogy csak rontok a helyzeten, ha állandóan kikapdosom az ágyból, mert még a félálomból is felrázom... nagyon sírni nem szoktam hagyni, de ha csak kiáltozik, akkor nem megyek, csak beszélek hozzá kintről, ettől megnyugszik, tudja, hogy ott vagyok és elalszik.

Ha nagyon sír, akkor persze kiveszem, de ez egyre ritkábban fordul elő. Ha mégis, akkor fokozatosan egyre rövidebb ideig veszem ki, mostanában már csak megsimizem a hátát és alszik is tovább, de ha mindenképp ringatni kell az sem tart tovább nálunk pár percnél.

Mondjuk az biztos, hogy egyelőre szerencsés vagyok vele... vagy tényleg gyorsan egymásra hangolódtunk.

(bocs, ha túl hosszú lett)

2010. máj. 22. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A cumit sajnos nem fogadja el, többfajt´t is kiprobáltunk.hát majd olvasok a blogon.Köszi
2010. máj. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!