Hogyan tanitottátok meg babátokat saját magátol elaludni?
www.kismamablog.hu
Én innen szedtem jó gondolatokat. Hátha segít neked is. Azt mazsolázd ki, amit a kis lurkódra is rá tudsz 'illeszteni'.
Az enyém is két hónapos. Van, hogy nagyon nyűgös és fáradt már, általában ilyenkor nem tud könnyen elaludni. Amikor pont elkapom a pillanatot, akkor félig már csukódik a szeme, akkor játékot elteszem, vagy befejezem a "beszélgetést" és már alszik is.
Amikor már nagyon nyűgös, akkor azt vettem észre, hogy csak rontok a helyzeten, ha állandóan kikapdosom az ágyból, mert még a félálomból is felrázom... nagyon sírni nem szoktam hagyni, de ha csak kiáltozik, akkor nem megyek, csak beszélek hozzá kintről, ettől megnyugszik, tudja, hogy ott vagyok és elalszik.
Ha nagyon sír, akkor persze kiveszem, de ez egyre ritkábban fordul elő. Ha mégis, akkor fokozatosan egyre rövidebb ideig veszem ki, mostanában már csak megsimizem a hátát és alszik is tovább, de ha mindenképp ringatni kell az sem tart tovább nálunk pár percnél.
Mondjuk az biztos, hogy egyelőre szerencsés vagyok vele... vagy tényleg gyorsan egymásra hangolódtunk.
(bocs, ha túl hosszú lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!