Hát kérdező, hiszed ha nem, ismerek pont ilyen nevú testvérpárt csak ott Kalányos Afrodité és Kalányos Kora Dzsindzser a gyerekek neve. És nem azzal van a baj hogy egyedit szeretnétek, mint mostanában mindenki hanem hogy röhejesek ezek a nevek. Bár igaz ha a lányaitokkal így kiszúrtatok a fiúnak se legyen jobb.
2017. júl. 26. 19:52
32/39 anonim válasza:
Mivel a h-t nem ejtjük benne, ezért szerintem ha engedélyezik, akkor Prométeuszként.
2017. júl. 26. 19:57
33/39 anonim válasza:
Elég érdekes, de amikor szültem pont volt egy olyan baba akit Adonisznak hívtak szóval nem lepődnék meg ha engedélyeznék nektek :)
2017. júl. 26. 20:59
34/39 anonim válasza:
Jézusom szegény gyerekek. Komolyan mondom, bevezetném a vizsgát, azoknak a felnőtteknek, akik gyereket szeretnének, hogy alkalmasak-e a gyerekvállalásra. Elsődleges szempontnak pedig a névválasztást tenném. Nagyon sok felnőtt bukná el, az tuti.
Kedves Kérdező! Ezek egyáltalán nem különleges nevek, hanem ultragázak és szánalmasak. Még a kisebbségiek is jobbakat találnak ki ezeknél.
2017. júl. 26. 21:00
35/39 anonim válasza:
Afroditè 😂😂😂
2017. júl. 26. 21:37
36/39 anonim válasza:
Most komolyan elképzeltem egy 120 kilós rocker csajt ahogy bemutatkozik hogy ő Afrodité Kora.. De most tényleg ez a neve? Jóhogy nem már Felvilágosodás kora. Bár ennyi erővel... szegény kislánynak okoztok még pár kemény évet az életében....
2017. júl. 26. 21:41
37/39 anonim válasza:
Legkèsōbb akkor fog rájönni, hogy nagyon kibsztatok vele, mikor elkezdik a törtènelmet tanulni 😂
2017. júl. 26. 22:24
38/39 anonim válasza:
Manapság már mindenki olyan becenevet választ magának, amit akar, sőt, akár felnőttkori névváltoztatás is lehetséges. Egyébként a kemény rokker csajos leírás pont rossz példa, a Kora pl. nagyon is illik a k-r kemény hangzása miatt. Ha már külsőségekről beszélünk.
Szerintem az Afrodité és a Kora is szép - bár egy ilyen testvérpár hallatán nekem az első gondolatom az lenne, hogy biztos görög származásúak vagytok. :)
Olyan ismerőseim, akiknek különleges neve van, mindenki büszke rá, és semmire nem cserélné le. Egyáltalán nem mindenkinek ciki, hogy nem Flórának meg Lilinek hívják.
2017. júl. 27. 07:48
39/39 anonim válasza:
oKé utolsó, más meg szégyenli a különleges, de inkább gáz nevét. Én gyerekkoromtól sírva könyörögtem hogy hagy változtathassam meg, és amint nagykorú lettem ez volt az első dolgom. Nem mindenki szenved feltűnési viszketegségben. Amúgy ha én látok egy önéletrajban Afrodité Korát meg Prométeuszt egyből az jut eszembe biztos kisebbségiek..és nem a Görögökre gondolok:-D Náluk divat az ilyen cifra név. Könyörüljetek szegény kisfiún ha már a lányotokkal így kitoltatok, legalább neki ne tegyétek tönkre a gyerek és kamasz éveit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!