Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak mire jut ideje egy...

Másnak mire jut ideje egy baba mellett? Valóban ilyen nehéz?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok még, de anyukámmal beszéltünk a baba témáról, pl, hogy nagyon szeretek olvasni, de használjam ki, mert amíg kisbaba/kisgyerek lesz, annak örülök majd, ha aludni tudok mellette, nem, hogy regényeket olvasni, amit ugyebár nagyon nehéz letenni , főleg egy izgalmas résznél.

Illetve mindig mondja azt is, hogy én annyira anyás baba voltam, hogy sokszor a haját nem tudta megmosni, mert épp csak lefürdeni volt ideje, mert senkinél nem voltam el, aludni meg épp akkor nem akartam, előtte más főzni kellett, takarítani.

Valóban nehéz lesz? Terhesen lesz már az utolsó olyan, hogy egy könyvet elejétől a végéig elolvashatok úgy, hogy több óráig nem zavarnak, és még kedvem is lesz hozzá, gondolom.

Mik a tapasztalatok?

2017. júl. 21. 14:43
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

az előzőt akkor a hatosnak szántam.

Időpont ma 15:21: igazi ötös:

Nem, szerintem sem gyerekes, nagyon sok ember olvas, idősek, fiatalok, középkorúak, valakinek ez olyan mint másnak a tánc, a tenisz, az úszás, vagy az éneklés.

Onnan gondoltam, hogy megmarad nálam 10 évre is az olvasás mániám, hogy már 9-10 éves korom óta olvasok, van, hogy naponta egy könyvet, volt, hogy kiolvastam egyet, és egyből belekezdtem egy másikba. Éppen ezért gondolom, hogy 30 évesen is fogok szeretni olvasni, csak másabb típusú könyveket mint most

2017. júl. 21. 15:31
 12/31 anonim ***** válasza:
14%
Engem is ezzel ijesztgettek, h a baba mellett nem lesz időm. 7 hetes a lányom, tápszeres, 3 óránként etetem, az nagyjábol fél óra alkalmanként, utána alszik, tehát szinte mindig marad 2 és fél órám 2 etetés között, néha, napi egyszer akarja, h rám feküdjön, foglalkozzak vele, ilyesmi, ez 1-óra kb., máskor magában játszik. Éjjel kétszer etetem, éjfélkor és hatkor. Szerintem ez egyáltalán nem fárasztó és sok mindent csinálok mellette.
2017. júl. 21. 16:05
 13/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Remélem olyan szerencsés leszek mint te

2017. júl. 21. 16:12
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Amíg szoptatok, simán tudok olvasni, kb mást nem is lehet közben.

Nekem nem volt hasfájós a babám, így evés, fent lét, alvás volt a menetrend. Aztán elkezdett kúszni mászni és keveset aludt, akkor már kb csak az sos dolgokat tudtam amíg jarókába raktam, főzni. Most 11 honapos, ha bem alszik és pl wcre megyek végig orditja. Steparacios szorongás. Most kevesebb időm van egyébre mint pici korában. Olvasni szoktam pl tegnap is a parkban míg aludt. De a héten kb először eddig amíg aludt takaritottam foztem. Mikot mit kell csinalni.

2017. júl. 21. 16:12
 15/31 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

Akkor azért van aki baba után is megtartotta a jó szokását az olvasást.

2017. júl. 21. 16:16
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

De valóban le kell tenni a legizgibb résznél és tuti h pont akkor csak másnap tudod folytatni :D

De az is tuti h bármennyire vagy érett a terhesség utolsó szakaszában annyi hormon termelődik h totál eljon az anyai ösztönöd és aztán amikor alszik inkább öt nézed v úgy ki leszel merülve h alszol. De nem fogod bánni h nem jut idő olvasni.

2017. júl. 21. 16:20
 17/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, biztosan igazad van, és szerintem az első is erre akart kilyukadni kicsit flegmábban, hogy nem ezzel fogok majd foglalkozni, ha eljön a pillanat, hogy ott lesz velem.
2017. júl. 21. 16:30
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban függ attól, hogy mennyit segít majd a párod. Sajnos sok nőre rámarad a háztartás vezetése + gyereknevelés legnagyobb része, ezért tűnik úgy számukra, hogy levegőt sem kapnak. De ha a jó körülmények adottak, és a gyerek sem túl problémás, akkor lesz időd mindenre.
2017. júl. 21. 16:36
 19/31 A kérdező kommentje:
Remélem páromat is beletudom majd vonni, és remélem a mostani párom lesz .
2017. júl. 21. 16:38
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Gyerektol es segitsegtol fugg . Nekem 0 segitsegem van, csalad masik foldreszen. A babam kb SOHA nem aludt nappal 20 perceknel tobbet szuletese ota. Most ket eves, a helyzet most sem sokkal jobb :)
2017. júl. 21. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!