Másnak mire jut ideje egy baba mellett? Valóban ilyen nehéz?
Fiatal vagyok még, de anyukámmal beszéltünk a baba témáról, pl, hogy nagyon szeretek olvasni, de használjam ki, mert amíg kisbaba/kisgyerek lesz, annak örülök majd, ha aludni tudok mellette, nem, hogy regényeket olvasni, amit ugyebár nagyon nehéz letenni , főleg egy izgalmas résznél.
Illetve mindig mondja azt is, hogy én annyira anyás baba voltam, hogy sokszor a haját nem tudta megmosni, mert épp csak lefürdeni volt ideje, mert senkinél nem voltam el, aludni meg épp akkor nem akartam, előtte más főzni kellett, takarítani.
Valóban nehéz lesz? Terhesen lesz már az utolsó olyan, hogy egy könyvet elejétől a végéig elolvashatok úgy, hogy több óráig nem zavarnak, és még kedvem is lesz hozzá, gondolom.
Mik a tapasztalatok?
az előzőt akkor a hatosnak szántam.
Időpont ma 15:21: igazi ötös:
Nem, szerintem sem gyerekes, nagyon sok ember olvas, idősek, fiatalok, középkorúak, valakinek ez olyan mint másnak a tánc, a tenisz, az úszás, vagy az éneklés.
Onnan gondoltam, hogy megmarad nálam 10 évre is az olvasás mániám, hogy már 9-10 éves korom óta olvasok, van, hogy naponta egy könyvet, volt, hogy kiolvastam egyet, és egyből belekezdtem egy másikba. Éppen ezért gondolom, hogy 30 évesen is fogok szeretni olvasni, csak másabb típusú könyveket mint most
Köszönöm.
Remélem olyan szerencsés leszek mint te
Amíg szoptatok, simán tudok olvasni, kb mást nem is lehet közben.
Nekem nem volt hasfájós a babám, így evés, fent lét, alvás volt a menetrend. Aztán elkezdett kúszni mászni és keveset aludt, akkor már kb csak az sos dolgokat tudtam amíg jarókába raktam, főzni. Most 11 honapos, ha bem alszik és pl wcre megyek végig orditja. Steparacios szorongás. Most kevesebb időm van egyébre mint pici korában. Olvasni szoktam pl tegnap is a parkban míg aludt. De a héten kb először eddig amíg aludt takaritottam foztem. Mikot mit kell csinalni.
Köszi szépen.
Akkor azért van aki baba után is megtartotta a jó szokását az olvasást.
De valóban le kell tenni a legizgibb résznél és tuti h pont akkor csak másnap tudod folytatni :D
De az is tuti h bármennyire vagy érett a terhesség utolsó szakaszában annyi hormon termelődik h totál eljon az anyai ösztönöd és aztán amikor alszik inkább öt nézed v úgy ki leszel merülve h alszol. De nem fogod bánni h nem jut idő olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!