Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg túlaggódom?

Tényleg túlaggódom?

Figyelt kérdés
Balatonon nyaralunk, minden nap megyünk strandra (a nagy miatt). 8 hónapos a kislányom és mi úgy strandolunk, hogy végig árnyékban van a gyerek, délelőtt és délután is kb. 10 percre bevisszük a vízbe (úszónaci+póló+ uv szűrős kalap és 50 faktoros krémmel bekenve) Amúgy egész nap az árnyékban játszik vagy alszik a sátorban. Nagyon féltem a kis bőrét. De azt látom, hogy sok 1 év alatti babával vannak bent a vízben sokkal hosszabb ideig és van amelyiken csak egy pelus van, illetve homokozóban is vannak, ahová tűz a nap és 12-15 között is ott vannak. Anyósom szerint túlaggódom. Mit gondoltok? Ti hogy strandoltok?
2017. júl. 21. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is nagyon tul aggodod. Az a 10 perc nagyon keves.Siman lehetne többet is bennt a vizben. Kremezd es vizezd be a fejecskejet amikor fürödtök, vagy a sapkajat.. Azert a tüzön napon valo homokozas nagyon durva. De a vizben nem lesz semmi baja.
2017. júl. 21. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Ahhoz képest hogy babakorában ki sem vittem strandra..

Kétszer voltunk es csak du árnyékos partu homokos folyonál, párszor usztattam a vizben amig a derekam birta, nagyokat nevetett, csapkodott es pillanatok aladt elaludt a vizben a kezemben :)

Többet voltunk az árnyékos parton

Amugy a viz felerositi a napot az is veszélyes ami a napszurast illeti

2017. júl. 21. 11:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. 1es: de a vízben is tűz a nap.
2017. júl. 21. 11:51
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

ne foglalkozz mással! ha te így látod biztonságosnak és a baba is el van a parton akkor csináld így :) ez mindenkinek a saját dolga mit hogy csinál!

ne aggódj :) (teszem hozzá én se nagyon vinném ki a tűző napra)

2017. júl. 21. 11:56
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

Ha ennyi mindent pakol sz rá akkor tovább is maradhat a napon.

10 hós a fiam, én is vigyázok, 50 es krém, ha lehet 12-15 ne legyünk direkt napon. 16 után krémmel simán sokat vagyunk a vízben, élvezi.

1* volt h barátokkal 14 kor voltunk a vízben, pelus és krém volt rajta. Így se 10 perc múlva hoztuk ki, hanem már kevesebbet pancsolt, ergo fáradt.

A folyadék nagyon fontos.

2017. júl. 21. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem aggódod túl. Nagyon kell vigyázni a megfelelő napvédelemre egy ilyen kicsi gyereknél. Akik 12-15 között a tűző napon játszatják a gyerekeiket, hatalmas nagy felelőtlenség.
2017. júl. 21. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
43%
Én bikini/fürdőruci + naptej + kalap párti vagyok, nekem ez a nadrág+póló sok, és a vízben töltött idő nagyon nagyon kevés. Egész nap 20 perc? Azért kár elmenni a Balatonra! Mi itthon többet pancsolunk egy délután. Persze a déli órákban szigorú hűsölés van, tűző napot messziről kerülve.
2017. júl. 21. 14:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Elsősorban a nagy miatt megyünk. Otthon sokszor pancsol a kicsi is, de nem a napon.
2017. júl. 21. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!