Ez lehet lisztérzékenység, vagy túlaggódom?
Figyelt kérdés
Kisfiam 9 hónapos, 6 hónapos korában tettem először egy kis lisztet a főzelékéhez. Egy hónapig ette, de nem ment nagyon a súlya (nem fogyott, csak nem hízott eléggé). Aztán leálltunk vele, és újra szépen ment a súlya. Lehetséges, hogy ettől volt, vagy egyszerűen az csak egy ilyen hónap volt véletlenül. Félek megint glutént adni neki, nehogy bajt okozzak. Vagy túlaggódom?2012. jan. 18. 14:29
1/2 anonim válasza:
Mivel csak 1 hónap volt, ezért nem igazán lehet erre alapozni, nem volt másabb a széklete (zsírfényű nagy mennyiségű, esetleg hasmenése, nem puffadt, nem fájt a hasa? Persze ezek a tünetek sem feltétlenül jelentkeznek.
Kérdezz rá az orvostól, mondd hogy aggódsz emiatt. Úgy tudom vérből ki lehet mutatni, persze ahhoz valószínű kell előtte glutént ennie. De lehet hogy más diagnosztikai eljárás is van
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Rákérdezetem, azt mondta vérvételből meg lehet állapítani, majd ha nagyobb lesz. Addig ne aggódjak rajta, mert nem biztos, hogy attól volt.
2012. jan. 19. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!