Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14hónapos lányomnak ma adtam...

14hónapos lányomnak ma adtam elöszőr főldiepret. Adhatok neki egy egészet? Ugy eszi még soha nem láttam semmit amit igy evett volna.

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, én is egy egész szemmel kezdtem. Semmi gond. Kisfiam is imádja.
2010. máj. 21. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem csoda, hogy imádja. Nagyon finom. Szerintem adhatsz neki egészet.
2010. máj. 21. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Kisgyereknek 1,5 eves koraig nem adunk epret!Sem mas apromagvas gyümölcsöt.

Mindenki itt hisztizik a tej miatt erre tessek.

Amiert nem adjuk: allergizal es apromagvas. Az apro magvak pedig megtelepedhetnek a belfalon gyulladast okozva ezzel. Ami nem kellemes.

De a te döntesed. En azert annyira nem eröltetnem, megkostolta oke, majd inkabb nyar vegen addig azert meg eltelik 3 honap.

2010. máj. 21. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is 14 hónapos a lányom és a héten kapott először. Nekem a védőnő mondta el hogy adjam neki. ELőször csak kóstoltassam meg vele, de csak 1 szemet. Ez volt egyik nap, tegnap már megevett 4 szemet. Semmi baja tőle, nagyon szereti az én lánykám is. Viszont azt mondta a védőnőnk hogy 5-6 szemnél többet nem ehet egy nap, én ezt be is tartom, bár most ahogy érik a kertben nincs is minden nap, úgyhogy úgy adom neki ahogy érik.
2010. máj. 22. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!