Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak 5 hónapos...

Mit csináljak 5 hónapos kislányommal, aki csak a levegőn, a babakocsiban hajlandó aludni napközben?

Figyelt kérdés

3 hónapos koráig minden oké volt, úgy aludt el,hogy ott sem voltam vele napközben is és este is a saját ágyában. Aztán egyik napról a másikra csak sírt, ordított amíg ki nem vittem. Ott egy perc alatt bealszik. Este és reggel még most is elaltatja magát. Nem is lenne baj, de jön a tél. Akkor mit csinálja? Volt már, hogy 5 órán át ordított benn a lakásban, bármit is csináltam vele. Már kész vagyok idegileg a sok ordibálástól és hogy nem tudom elaltatni és megnyugtatni. Ti mit csinálnátok vele? Meddig altassam kinn a levegőn?

köszi a segítséget előre is.

2008. okt. 17. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
szia,én pont igy vagyok 4 hos kislányommal,csak a levegön babakocsiban hajlando elaludni,és ha nagyon rossz az idö inkább fent van mig ki nem viszem,ha kell nem alszik egy percet sem bent,csak vigyem ki,mi lesz ha jön a hideg? Mert ha már kint vagyok vele akkor 3-4 orát is alszik.Sajnálom de én is erre szeretnék választ kapni,és nem tudok segiteni.
2008. okt. 17. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:
nálunk is ez a helyzet és én kinn altatom a gyereket babakocsiban, igaz van egy 41 nmes teraszunk ott elférünk:) ha már elalszunk akkor bejövünk és csak kitakarom hogy ne süljön be a vastag ruhába és ha felkel akkor ott folytatjuk mintha kiságyban kelt volna... csak így napközben vastag ruhában alszik, ha szép idő van akkor nem hozom be, akkor végig kinn alszik, igaz mindig jól felöltöztetem ( legalább 3 réteg) így csak az éjszakát tölti kiságyban
2008. okt. 17. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én kislányom januári, és csak babakocsiban volt hajlandó aludni pici korában. Jól öltöztessétek föl (bundazsák, pléd) és nem fog fázni. Én 1-2 órát sétáltam vele, hogy pihenjen. Mihelyst hazaértünk, fel is ébredt, de kialudta magát legalább, s utána nyugodtabb volt. Nem fázott egyáltalán, csak én fagytam szét teljesen.

Akkor volt gond, amikor a nyár jött, s az 50 fok a napon!! De addigra már nagyobbak lesznek a babák!

Jó babázást és sok türelmet!

2008. okt. 18. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!