Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik babaúszást javasoljátok...

Melyik babaúszást javasoljátok, ahol tényleg tanulnak vmit és nem kidobott pénz?

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi a szentmihályi uszodába járunk,ott nem a pancsolós van,és védőnők tartják.Szep.-ben indult,mindig jönnek újak,nem gond.Egy alkalom 2500 ft,ha bértletet veszel 2000.Szombatonként van-reggel megyünk!-9-kor és 10-kor.Lehet,h 11-kor is,abban nem vagyok biztos.Most megyünk 6. alkalommal,de a gyerekek már merülnek.Egész óra alatt foglalkoztatva vannak.Van amelyik babának nem tetszik,a mi fiunk az első alkalom óta nagyon élvezi,soha,még csak a szája se görbült le.Igaz,annyira szereti a vizet,h itthon is legalább fél órán keresztül pancsol.Lassan a nagy kádat fogjuk használni,mert így állandóan vizet törlünk.Érdemes először kipróbálni és ha tetszik neki,csak akkor bérletet venni.5 hós baba anyukája
2008. okt. 18. 00:25
 2/2 anonim válasza:

Mi a Babausziba járunk ez is a XVI.kerületben van és szerintem az egyik legjobb hely messze Budapesten.Elég sok babaúszást megnéztem anno és ez volt a tökéletes számunkra.Itt is foglalkoznak velünk egész órán és a végén van játék idő is. Itt 17.000.- Ft az 5 alk bérlet, de ha látod a körülményeket megérted miért éri meg. Itt aztán nem kell félned hogy a babád el kap valamit mert nagyon odafigyelnek a tisztaságra és a víz minőségére. A barátságos, családi hangulatról nem is beszélve. Nekem fontos, hogy mindketten várjuk már az uszi napját és örömmel megyünk minden egyes alkalommal.

ők a www.babauszi.hu

2010. febr. 5. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!