Melyik bébiőrt javasoljátok?
Figyelt kérdés
a Topcom tetszett a legjobban, de Brendonban nem ajánlották.
jó lenne nagy hatótávút találni, meg akkusat.
nem mindennapos hazsnáltra kell.
ksözi a segítséget!
2011. aug. 25. 12:06
1/6 anonim válasza:
Angelcare AC 420
Ez csak bébiőr, légzésfigyelő nélkül. Szerintem az egyik legjobb.
Itt egy leírás róla:
2/6 anonim válasza:
Nekünk pont ilyen van. Nincs hozzá légzésfigyelő. Nekünk a hatótávolság volt a legfontosabb mert elég nagy az udvar, sokat vagyunk kint. Annak idején megnéztem az összeset, ennek a legnagyobb. Van légzésfigyelős változata is(ugyanilyen hatótávolsággal) az drágább. Az aksija 2 napot tuti kibír tültés nélkül(nem merült le csak én akkor már feltettem), mikrofon érzékenység változtatható, még ha csuklik azt is halljuk. A hőmérőt hülyesének találtam eleinte, de nagyon jó, hogy ott van (nem kell feleslegesen hajnalba bemenni, hogy nem hűlt-e le a szobája). Csak ajánlani tudom, nagyon szeretem.
3/6 anonim válasza:
13:43
Mármint Angelcare 420 ami nekünk van...
4/6 anonim válasza:
Nekünk is ugyanilyen van (angelcare). Sőt most született a kistesó és neki is vettünk egy ugyanolyat, így 2 db van.... Nagyon meg vagyok vele elégedve.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
ezt is nézegettem már. lehet, hogy emelett döntünk, ha ennyire pozitíva tapasztalat.
2011. aug. 26. 08:32
6/6 A kérdező kommentje:
köszi!
végül mi is ezt vettük, a boltban is ezt tartották a legjobbnak.
kipróbáltuk, tetszik!
köszi a segítséget!
2011. szept. 3. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!