Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszakai ébredés / evés 9...

Éjszakai ébredés / evés 9 hónaposan? Hogy szoktassam le?

Figyelt kérdés

Kislányom 9 hónapos múlt. Nem fogad el cumit, csak a cumisüveggel nyugtatható (sajnos nem tudtam sokáig szoptatni, 3 hónapos korától lefejt tejet kap üvegből). Éjszaka, ha felébred, csak és kizárólag tejjel nyugszik meg, azzal viszont egy másodperc alatt. Kezébe adom, megeszi és hang nélkül alszik tovább. Nem is lenne ezzel gondom, de pl. tegnap éjszaka éjfél és 6 között minden órában ébredt (és evett is 50-100 ml-ket). Így hulla vagyok én is, és gondolom neki sem túl pihentető így.

Férjemmel elhatároztuk, hogy nekiveselkedünk, és megpróbáljuk leszoktatni itt a háromnapos hétvégével kezdve.

Tényleg "csak" annyit kell tennünk, hogy nem adjuk neki, és hagyjuk sírni, persze, időközönként átmegyünk megsimogatni?

Vagy máshogy kell?

Tapasztalatokat várunk!

Köszönjük!

2010. máj. 20. 21:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sinlac akart lenni... Jó laktató, kissé hízlal is. Vagyis délelött gyümi, de sinlaccal/keksszel keverve, ötkor dèlután tej helyett 150-200 tejpép, lefekvéskor tej.
2010. máj. 20. 23:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat. Megfogadtam. Ma már egy étkezést beiktattam pluszban, rizst főztem, banánnal kevertem. Ezt adtam uzsonnára, imádta. Az esti tejbe pedig Sinlacot tettem, 280-at benyomott. Már alszik, kíváncsi leszek, milyen éjszaka lesz. Tegnap egyébkét jobb volt, 2-kor és 6-kor ébredt, 9-ig aludtunk. Megváltás volt.

Örülök, hogy írtam Nektek, mert így (egyelőre) nem kezdem el a "hagyjuk sírni" módszert. Megkönnyebbülés :-). Köszönöm szépen!!!

2010. máj. 21. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!