Egy éves lesz a fiam. Most szoktassam a tejhez vagy vagyek neki tépszert? És milyet? Mert a doki már nem ír fel semmit.
Én majdnem 2 éves korig tápszert adtam, mert szerintem abban jóval több vitamin van, mint a tejben.
Főztem már tejes dolgokat neki 1 év felett, de reggel és este tápszert kapott. Én ezt jobbnak tartom.
Sima 2-es tápszert vettem, mindig amelyik akciós volt, de végül a mildibénél kötöttünk ki.
Hogyhogy nem ír fel a doki tápszert?
a lányom Baby fitt-et kap, 14 hónaposa és azt akarom neki reggel-este adni. kap mér tejes dolgokat és fele fele arányban tejbegrízt is, de én is úgy gondolom hogy a tápszerben több a vitamin.
Hogyhogy nem ír fel a doki tápszert?
a lányom Baby fitt-et kap, 14 hónapos és azt akarom neki reggel-este adni. kap mér tejes dolgokat és fele fele arányban tejbegrízt is, de én is úgy gondolom hogy a tápszerben több a vitamin.
Csak 6 hónapos korig írja fel a doki a tápszert, utána már csak a jóindulatán múlik.
2.vagyok.
bocsi, kétszer ment el a kérdésem....a mi dokinénink azt mondta ez a baby fitt 3 éves korig felírható. esetleg más tápszert sem ír fel? hogyhogy ennyi különbség van a dokik között? nem az lenne nekik is az érdekük hogy egészséges, vitamindús italt igyanak a babák?
de persze jó a tej is ha gondolod, sokan adják egy éves kor után. én maradok a tápszernél, vérszegény a picim, így méginkább fontos a vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!